çanakkale dardanalspor- etimesgut şekerspor
dardanalspor
1-haluk tanrısever: Ankarasporun yedek kalecisiydi bir süper lig kalecisi kalitesinde değil ama bu maçta üzerine düşen görevi yaptı
2- mustafa vargel: stoper ama bu maçta sağ bek oynatıldı (cem pamiroğlu kötü performansı yüzünden hacı arifin yerinde onu oynattı ofansı iyi değildi ama o kanadı tıkadı başarı oldu)
3-mesut saray: yine bir genç sarı kramponlu teknik bir sol açıktır normalde carrusca gibi bir adam iyi orta keser bilekleri sağlamdır maç öncesi sol bekte gördüğümde çok şaşırmıştım ve bu iyi olmamış demiştim (asıl sol bek ismail ya sakat yada cezalıydı) ama yinedeiyi maç çıkardı iyi niyetiyle mücadele etti
4-seluçu bice: uzun boylu stoper ama ofansif pozisyon alma becerisi iyi değil hücumda çıkıp bir kornerden gol atayım hevesi falan yok ayrıca defansif pozisyon almasıda iyi değil dağınık oynayan bir oyuncu nitekim fiziği çok iyi kendini geliştirmeli
5- Gökmen Barış: 35 yaşında fenerbahçede futbol oynamış ankaragücünde futbol oynamış tecrübeli bir stoper
6-Özgür İleri:yeni izledim oda 21 yaşında bir genç ön libero özellikle cem pamiroğlu çağdışı bir sistemle oynadığı için bütün yük takımda önliberolara düşüyor ön libero mevkiinde de hep gençleri oynatıyor buda gençlerin ezilmesine yol açıyor gerçi gençler çok avantaj görüyor bu uygulamadan mesela mehmet topal için selçuk için çok işe yaramıştı ama takım için hiç işe yarayan bir olay değil takımin defansı ile ortasahası arası kopukluk oluyor
7- Ahmet Buğra: nefis bir futbol oynadı genç bir forvet iyi koşuyor çevik iyi hızlanıyor iyi dribling yapıyor yaşlı mesgut savunmasını perişan etti
8-Uğur parlak: 18 yaşında bi lüleburgazlı hemşerim yani geçen maç önlibero oynatıldı heycanına yenik düştü durumu cem pamiroğluyla konuştum bu maçta mrc gibi bişey oynattı ve daha etkiliydi ondan öncede sağ bek oynatmıştı (yakın zamanda dardanalin scouth u olabilirim)
9-Koray kurt: ahmet buğranın bir boy büyüğü 1 yaş büyük 2-3 cm daha uzun özellikleri aynı ve mesgut savunmasını perişan etti asisti yaptı
10-Önder deniz kolgu: hakikatten ben üçüncü lig futbolcusuyum diye bağırıyor çok yaşlanmış ve çok ggüçsüz mesela gökmende 35 yaşında ama hiç sırıtmıyor ama deniz öyle bir sırıtıyorki maçta bütün stad alay ediyor desem yeridir
11-Murat Boz : 22 yaşında bir genç zaten takımda 4 tane yaşlı var koca kadroda geri kalan herkes 22-23-21 arası değişiyor buda onlardan biri teknik ama biraz fazla kiloları var ağır kalıyor
sonradan oyuna giren ve golü atan pivot santarafor göksel yaman 1.90 civarı boylarında oyunun rakip yarı alana yıkıldığı zaman sonradan giren bir futbolcu çok maç çeviriyor bu sayede kadroda 24-32 yaş arası bulunan tek oyuncu 26 yaşında
dardanalde ise evren turan ramazan tunç cem yanık yunus altun gibi süper lig futbolcularının hiç biri başarılı değildi ama kerem inan inanılmaz toplar çıkardı![]()