Oooooo Cavese Geliyor savuLun
hemde ne Cavese geliyor, önümüze çıkanın vay haline

Şampiyonlar Ligi'nde Cavese fırtınası var seneye,tebrikler Kasım Abi ..
teşekkür ederim Ş.L. büyük deneyim olacak kulübümüz için

Tebrik ederim Kasım abi artık Şl de başarı bekliyoruz senden.
elimizden geleni yapıcaz ama UEFA çok daha iyi olur bizim için.

Helal sana ŞL de kupa bekliyoruz
isteyenin bir yüzü kara

Tebrikler Kasım 2. bir efsane geliyor Hoffenheim dan sonra
galiba geliyor

gercekten mukemmel bir basari tebrik ederim umarim devami gelir. sampiyonlar liginde de ayni basariyi bekliyoruz senden. kolay gelsin
Teşekkürler, ne gerekiyorsa yapıcaz istenen-beklenen başarıya eninde sonunda ulaşıcaz

jigsaw mesaj sayını çok sevdim sabitle onu değiştirme

bu arada şampiyonlar ligi serüvenini merakla bekliyorum ayrıca kadronda baki mercimeği görmek beni ziyadesiyle mutlu eder hatta koparım
Baki? Cavese'ye? yoq artıq
--------------------------------------------------------------------------

Sezon Özeti
Takıma geldiğinden beri üst düzey performans sergileyen Mauro Zarate ligte attığı 25 golle gol kralı oldu. Ayrıca bu performansı ona avrupa altın ayakkabı ödülünüde getirdi.
yılın en iyi genç oyuncusu ödülü Napli'den Damian Escudero'ya giderken, ikinci Milan'dan Giuseppe Rossi, 3. de takımımızdan Giovani dos Santos oldu.
bu yıl Serie A'da en yüksek çıkış yapan takımı olarak yine bizim takımımız gösterildi. Ve yılın en iyi transferlerinden birisinin ücretsiz takımımıza katılan Nicola Legrottaglie olduğu belirtildi hep olulu şeylerde olmadı aslında. yaptığımız transferler sonucunda kulüp borca girdi ve sezon sonunda yönetim değişikliğine gidildi. Eski başkaımızda gitmeden önce son kazığını bana attı ve öyle gitti biraz sonra açıklayacağım yaptığını...

Transferler:
kontratının son yılında olan ve takımımıza katkı sağlayacağından emin olduğum birçok oyuncu ile önceden anlaşma sağlamıştık. şimdi gelin glen oyunculara bir göz atalım
Juventus ile sözleşme yenilemeyen Paro takımımıza bonservis ödenmeden katılmış bulunuyor. Orta sahada gücümüze güç katacak.
-------------------------------------------------------
Gianluca Pegolo

Genoa'da geçirdiği sezonda istediğini bulamayan Pegolo, sözleşmeini yenilemedi ve Paro gibi ücretsiz takımımıza imza attı. Mirante ile aralarında pek fark yok ikiside çok çok iyi kaleciler. Cavese'nin kalesi güvenli ellerde
Giovani dos Santos

Geçen sezonu takımımızda kiralık geçiren dos Santos'ta bonservis bedeli ödenmeden takımımıza dahil oldu...ya da olmuştu
A-quino

Murcia ile bağlarını koparan A-quino yine bonservissiz imza attı kulübümüze. genç yaşı ve yeteneği tercih etmemdeki en büyük etkenlerdi.
Okaka

Roma'da forma şansı bulmakta güçlük çeken Okaka çözümü kulübünen ayrılmakta buldu ve takımımızla anlaştı. Oyuncu için yine herhangi bir bonservis ücreti ödemedik.
Ignacio Camacho

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edeceğiz, kadroyu olabildiğince geniş tutmaya çalışıyorum. Camacho'da Atl. Madrid'in genç ve geleceği parlak oyuncularından birisiydi. Fakat kulübüyle sözleşme yenilemek istemeyince bize kalan tek şey ona imza attırmak oldu
Edgar Andrade

Geçen sezon yabancı sınırına takılmış ve transferini gerçekleştirememiştik Andrade'nin. Bu sene nasip oldu. bonservisine 1 milyon ytl ödedik genç oyuncunun. Bu yılda oynayabilecek düzeydeydi aslında ama takımda ortasahada yığılma olmaması ve biraz daha tecrübe kazanması için kendisini Genoa kulübüne kiraladık.
Michele Canini

Cagliari'den ücretsiz takımımıza dahil oldu Canini. Defansif özelliklerinin iyi olmasının yanında hızıda çok iyi, taktiğime uygun bir oyuncu.
Carlos Garcia

Almeria kulübünde daha fazla kalmak istemeyen Garcia bizimle 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bu yıl kendisinden çok şey beklediğim oyunculardan birisi ve eminim ki geçen yıl 15 gol atan Legrottaglie'den daha fazla gol atacak bu sezon
Fabio

Eski Man.Utd'lı Fabio geçen sezon almak istediğim oyuncuların başında geliyordu. Potansiyeli yüksek bir oyuncu, fakat transferini gerçekleştirememiştik. Cavese yerine Troyes'i tercih etmişti. Geçte olsa doğru yolu buldu diyelim 850k ytl karşılığında kulübümüzle anlaşma sağladı.
Robert Acquafresca

Zarate ve Okaka varken pek forma şansı bulabileceğini sanmıyorum aslında. İyi bir yedek oyuncu olacak bizim için... kontratının son senesindeki oyuncu bonservissiz katıldı Cavese'ye.
Antonio Cassano

Real Madrid'in gözden çıkardığı yıldız oyuncu Cavese'de hemde bonservis ödemeden.
Philip Wilkins
Tottenham'ın regeni oyunda çıktığından beri takip ettiğim oyuncuların başındaydı. Önceki tekliflerimi itinayla reddeden Wilkins, gittikçe artan popülaritemize dayanamadı ve sonunda katıldı takımımıza. bonservisi için 7 miyon ytl ödedik ve bir sonraki transferindende Tottenham'a %10 pay vericez. inşallah hiç ayrılmaz
Julio Baptista

Real Madrid'te aradığı forma şansını bir türlü bulmayan Baptista'da Cavese'de 9.25 milyon ytl karşılığında transferini tamamladığımız Baptista şüphesiz büyük katkı sağlayacaktır takımımıza. Asıl ilgilendiğim oyuncu Gonzalo Higuain'di ama o trasfer gerçekleşmeyince takım arkadaşına çevirdik rotamızı. iyide ettiğimizi düşünüyorum hem ondan daha tecrübeli, hemde maliyeti daha düşük oldu
Eduardo Ratinho

Bu sezon için son transferimiz oldu Ratinho. Muslu'nun istikrarının olmaması sağ bek için arayışa itti beni. Bu mevki içinde en uygun oyuncu olarak Villarreal'in genç beki Ratinho'yu uygun gördüm. Şartlarda uygun olunca 13.25 milyon ytl karşılığında transferine son noktayı koyduk. Gelecek transferindende %10 pay alacak Villarreal...