1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Atl.Madrid(Sir Eren Ertemiz)

Threaded View

yok ya bırakmıcam ilgi olur oyun iyice zevkleniyo Kendimizden büyük takımları yaralamaya liderliği sağlamlaştırmaya başladım oyuncular 2 kişili oynuyo rechetivo maçını kazandık 0-1 zor bir maçtı rakip son sıralarda olduğu için bastırdı ama forlanın golüyle maçı bitirdik asıl önemli olan hemen ardından Real Madridle Oynadığımız ve Real Madridi Agüeronun Golüyle Vicente Celdaron Stadyumuna Gömdüğümüz maç var ardından bir zorlu maç daha sevilla deplasmanına gittik pozisyon açısından kısır geçen bu maçı oyuna üstünlüğümüzü kurarak kazandık agğeronun golüne poulsen uzaktan şutu ile karşılık verdi ve maxi nin fırsatcılığı ile frikikden dönen topu gole çevirerek baçın skorunu belirledik şimdi resimler ve 11. hafta puan durumu

At.Madrid 1 - 0 R.Madrid

Sevilla 1 - 2 At.Madrid

11 Hafta Sonunda Rakibimizin 2 Puan önünde 31 Puanla Lideriz İstatislikler Çok Güzel Tersine Giden Birşey Olmazsa Sezon Sonu 5 Puan Farkla Şampıyon Olabiliriz 1 Maçta 18 Gol atmışız Kalemizde sadece 3 gol görmüşüz Takımı kaleci formda forvet formda diye ayırmamak lazım baştan aşağıya süper bir takım tek eksiğimiz para hiç kalmadı transfer için bütçe lazım sanırım ara transferde boş geçecez çünkü takımda kimseyi göndermeyi düşünmüyorum

Bu Arada Fm de bugüne kadar en zevk aldığım en eğlenerek oynadığım takım At. Madrid Çok Büyük bi klüp değil ama şampıyon yapmak sizin elinizde

Atletico Madrid yönetenlerede tavsiyem 4-4-2 Oynatın biraz atak biraz tempo ve biraz da alan daraltan atletico nun önünde hiç bir takım duramaz kanatindeyim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Uefa Dada Esmeye Devam Ediyoruz Hafia Takımını Deplasmanda 1-3 Yenerek La Liga da şampıyonluk umudu alevlenen At.Madrid Şimdi UEFA Kupasını Gözüne Dikti
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA da 3. Maçımızı Dinemo Kiev İle Oynadık Kendi Sahamızda Zorlansakta bu maçı 2-1 almayı bildik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA da Son Rakibimiz Aberdeeni de deplasmanda 0-2 yenerek 4 de 4 yaptık fe gruptan çıktık şimdi diğer maçların oynanmasını ve yeni rakibimizi bekliyoruz Ligde de Yenilmezlik Serimiz Devam Ediyor Villerrealle deplasmanda oydadığımız maçta son dakkada nihatın golü ile galibiyeti kaçırdık 2 beraberliğimiz var maç eksiğimiz olduğu halde barcelona nın 2 puan üstünde lideriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga da ilk yarının son önemli maçını valencia yala oynadık yine aynı tarife biz kazandık evimizdeki performansımız yüzümüzü güldürüyor kendi evimizde rakip tanımadığımız gibi deplasmanda da çok iyi gidiyoruz bir düşüş olmazsa sezon sonu şampıyonuz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA grubundan çıkanlar belli oldu şimdi rakibimizi bekliyoruz la liga da ilk yarının bitmesine 3 maç kaldı büyük bi ihtimalle kazanacağım maçlar yenilgiziz ilerliyorum 3 tane beraberliğim var 2. sıradaki barcelonaın 3 puan önünde liderim ilk yarı bitsin ss koyarım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve UEFA kupası 1. tur kuramızı çektik kolay bir kura oldu avusturalyanın mattersburg takımı çantada keklik oldu bu kura takım çok iyi üzücü yönü sakatlıklar var huntelaarımız daha doğru dürüst oyanayamadıan ağır bir sakatlık geçirdi daha 2 ayı var iyleşmesizne önümüzdekiş sezon başlayacak büyük bi ihitamalle raul gazcimaız 3 ay sakat ama takım herşeye rağmen başarılı tabiki benim taktiksel anlayışım ve hücumu iyi kullanmam buna bir getiri şimdi gözümü atletico madridle birlikte bir milli takım yönetmeye diktim tabiki tercihim türkiye ama arjantin brezilya italya ingiltere ispanya neden olmasın

22. hafta Barça ile oynadığımız zorlu maçta beklenmedik bir beraberlik aldık Barca yıldızı Messi 2 gol atıp takımını 2-0 öne geçirdi kendi evimizde Agüero ve Huntelaar la beraberliği kopardık ve bu beraberlik real in puan kayıpları bizim şampıyonluk yarışında nekadar yok kateddiğimizi gösteriyor hala beni yenecek takımı bekliyorum tam yenildik dedim barcaya 2 gol attık güzel oldu 5 puan öndeyiz

ve barca maçının ardından 22. hafta puan durumu bu arada İspanya Kupasında Yarı finaldeyiz Real Madrid ile eşleştik

birde bu kariyere hiç ilgi olmuyo ya ne dir bu 1-2 gün daha olmazsa kapattıracam konu başlığınımı?değiştirsem
    Last edited by myeren : 28.Mart.2008 at 20:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri