ne güzel fakir edebiyatı yapıyorsunuz vallahi helal olsun
bide bu yanından bakalım türkiye sınırları içerinde bir şehir takımının (ki bu şehir öyle türkiyenin en büyük 5 şehrinden biri falan değil ekonomisi falan yüksek değil zenginleri bol olan ticaretle ilgilenen bir şehirdde değil) teknik direktörü 200 milyar cavarı para alırken
koskoca milan ı yönetmiş ve sizin bütün ülkenizin teknik direktörü 100 milyar civarı para alıyor

bide burdan bakalım olaya asıl ben fatih terimin aldığı düşük maaşı yediremiyorum kendime

bazı arkadaşlarda tam tahmin ettiğim gibi demişki öğretmenlerimiz 1 milyar alamazken terim 100 katı maaş alıyor falan

türkiyede 1 tane milli takım teknik direktörü var 1 milyon tane öğretmen var bütün öğretmenler terim kadar maaş alsa sen yemeğe ekmek bulabilirmisin

o kadar basit düşünüyoruz o kadar kara cahilizki sanıyoruz biz kominizmle yönetiliyoruz herhalde herkes eşit maaş alacak falan

ee bide düşünün korsana hayır diye yırtınanları onların özel uçakları trilyonları varya ama iki korsan cd si çıkınca yavrusunu kaybeytmiş gibi ağlıyor

onlar hakediyorlarmı peki bu parayı sen veriyorsun da hakediyor

mademki terimin aldığı maaş fazla ve senin canını acıtıyor izleme futbol
futbola talebin olmasın mesela hentbol milli takım teknik direktörü bu kadar almıyordur neden nispeten daha az talep var çünkü hentbola

hadi izlemesene futbol izlemesen kimse reklam geliri kazanamaz kimse tv geliri kazanamaz kimse fatih terime 100 milyar veremez

şaşırıyorum bazen o kadar kara cahilizki hiç bir şeyi etraflıca düşünemiyoruz
zengin insanların paralarını yine bu üleye bıraktıklarını yine bu ülke içinde harcandığını düşünemiyoruz