Ve UEFA Şampıyonu Olduk iyi oyun ve azim bize UEFA kupasınıda getidi murcia maçınıda kazanarak şampıyonluğun gelmesi umudu içersindeyiz
İşte O Sihirli Maç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
veee murcia yı 5-1 yendik barca da osasuna ile berabere kaldı şappıyon atletico madrid şimdi gelecek sezon için takımı yapılandırmak lazım çok farklı bir takım olmucak ama dengeli bir kadro kuracağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trasnfer Çalışmaları Hızla Başladı 29 yaşındaki Forlan'ı Milan'a 20 mn auro ya sattık ve Tevez'e 26mn auro önerdi manchester teklifi kabul etti şimdi Tevezin kabul etmesini bekliyoruz bu trasfer bence yılın transfere fm scout böyle yerlerde çok işe yarıyo bir arama yaptım ve tevez'in 19 mn lu tevezin 26 mn auroya satılabileceğini gördüm şu anda takımın forlanın satışıyla beraber 45-50 mn auro civarında parası var ancak sadece sattığımın oyuncuların yerini doldurarak trasferleri gerçekleştireceğim mesela raul garcia 20-25 mn auro ya satabilirsem Matias Fernandes alacam 10-15 mn auro ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TEVEZ imzayı attı hayırlı uğurlu olsun bence çok mattıklı bir transfer agüero maxi leo arjantinli tevez de geldi tam oldu uyum problemi diye bişe yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada Tevez hakkında 26 mn a nası aldın diye soracak olursanız cevaplayım manchester tek forvet oynadığından dolayıo Rooney den Teveze sıra gelmemiş yani çok fazla forma giymemiş hem klüp bu oyuncuyu hem oyuncu klübü çok fazla istemiyo bunun için fiyatı biraz aşağıda normalde 50-60 mna satılacak bi oyuncu oynatırsanız şimdi sol a luis garcianın yerine alacağım oyuncuyu buldum Matias Fernandes Kadrodan 2 oyuncunun ispanyol vatandaşlığına geçecek olması kontenjanda 2 boş yer bıraktı tevez ve fernandes le bunu dolduruyoruz bi ihitmal fernandes de ispanyol vatandaşlığına geçecek çünkü 2 ila 3 yıl isapnayda futbol oynayınca vatandaşlık alınıyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Raul Garcia Milan'a doğru her nekadar Jesus Navas'ı almak için takas yolunu kullanmaya çalışsamda başkan carezo değim yerindeyse beni kazımayarak raul garcia yı milanın 25mn luk teklifine sattı raul garcia büyük bi ihtimalle milanda bu arada bizde milana gide forlanın ve gidecek olan raul garcianıon yerini tevez ve matias fernandes ile doldurduk sol bek arayışları devam ediyor solda bir süpriz olabilir çünkü oyuncular iyi paraya satılıyo forlan ve raul garcia tam 45mn auro kazandırdı süper para bana şimdi ortasahada bir sol bir orta bir yedek kaleci birde defans lazım scout ile araştırmalara başlıyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaleye 21 yaşındaki genç yetenek Hugo LLoris i bulduk 12 mn euroluk teklifimizi klüp kabul etti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VE Atl.Madrid takımı 2011 kadar sözleşmemi uzattı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada Raul Garcia Barça ve Milan tekliflerini reddetti sol a gerek kalmadı matias fenandes i sola çekecem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Raul Garcia 30 mn Euro ya Barcelona da hiç anlamadım bu işi ha 30 mn verdiler kabul ettim raul 22 yaşında ispanyol, ben afrayı buldum raul den daha iyi 27 mn a alıyorum şimdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
HATEM BEN ARFA 27 mn euro ya Atl. Madridde gönderdiğim 2 oyuncudan bu sezon toplamda 50 mn euro kazandım 30-35 mn euro takımda vardı 20 mn euro da tv gelirlerinden geldi toplamda 4 transfer yaptık
Carlos Tevez (Arjantin) 24 Yaşındaki Tevez 26 mn Euro ya Man.United Takımından transfer edildi
Matias Fernandes (Şili) 22 Yaşındaki Genç yıldız 13,5 mn Euro ya Villarreal Takımından Transfer Edildi
Hugo Lloris (Fransa) 21 Yaşındaki Geleceğin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Lloriz 12 mn Euro ya Nice Takımından Transfer edildi
Hatem Ben Arfa (Fransa) 21 Yaşındaki Genç Yıldız 27 mn Euro ya Lyon dan Transfer Edildi
Adriano (Brezilya) 23 Yaşındaki Diğer uyuğu ispanyol olan oyuncu 16,5 mn euro ya Sevilla Takımında Transfer Edildi
Toplamda 94,900 mn euroluk oyuncu alınmış 50 mn euro luk da oyuncu gönderilmiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trasferleri noktaladık transfer dönemi bitmedi bir süpriz olmazsa yani özellikle defanstan perera ya talip çıkmazsa başka trasfer yapmayı düşünmüyorum hem daha ne yapıyım 95 mn euroluk transfer yapmışım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()