Bugün Gaziantep BB - Kocaeli maçını tv' den izledim. Maç demin sona erdi sonuç 2-2 beraberlik. Elimden geldiğince not aldım.

M. Şahintürk: Kafa ile golü attı. Gol sayısını 14' e çıkardı. Güçlü ve inatçıydı. ileride gezerek oynadı. Süleyman' ın yokluğunda kaptan olarak çıktı.

Ahmet Arı: Genç oyuncu MR-AMR mevkinde başladı ve maçın büyük bölümünü burada geçirdi. Arada ML-AML ye geçti. Tam kanat fiziği var. Sağ ayağını kullanıyor. Çizgiye paralel oynamayı seviyor Hugs Line eklenebilir. Tekniği, ilk teması ve driblingi gayet iyi. Sıçraması da fena sayılmaz. Oyunda ca' sı 55 Pa' sı -7 gözüküyor. 89' lu olduğunu düşünürsek şimdi böyle oynuyorsa ileride çok iyi işler çıkarabilir. Ca' sı 85 Pa' sı -8 olabilir.

Hakan Albayrak: Hakan' dan sürekli bahsediyorum bu forumda. büyük ihtimal seneye süper lig' de izleyeceğiz kendisini. AML oynadı arada AMR' ye geçti. 90 Dakika temposu düşmedi. Son 5 dakika yoruldu. Sol ayağı: 10-13, Sağ ayağı 20 olmalı. Frikikten bir gol kaydetti. Yaklaşık 30 metreden golü buldu bu golde Kalecinin de büyük hatası vardı ama diğer frikiklerde de barajı çok rahat geçebiliyor. Tekniği ve özel yeteneği üst düzey C. Ronaldo vari klas hareketler yapıyor. Uzun taç atışları yapabiliyor. İyi dribling yapıyor.

Gaziantep maçta daha iyi olan taraftı. Gerçekten çok koşup iyi mücadele ediyorlar. Genç oyuncuları var. Bu takımdan yıldızlar çıkacak.