Livorno 2 : 1 Catania
' Chievo 1 : 1 Sampdoria
' Torino 0 : 0 Palermo
' Atalanta 1 : 2 Fiorentina
' Cagliari 2 : 0 Messina
' Empoli 1 : 0 Ascoli
' Inter 0 : 0 Parma
ilk yarılar sona erdi
Livorno 2 : 1 Catania
' Chievo 1 : 1 Sampdoria
' Torino 0 : 0 Palermo
' Atalanta 1 : 2 Fiorentina
' Cagliari 2 : 0 Messina
' Empoli 1 : 0 Ascoli
' Inter 0 : 0 Parma
ilk yarılar sona erdi
Uzun yıllar Milan’da döktüren Ukraynalı yıldız, 2006 yılında Chelsea’ye transfer olmuştu. Bu transfer ve ayrıca Almanya’dan gelen Ballack’ın Jose Mourinho’nun sonunu hazırladığı spor kamuoyunun gündemini oluşturmuştu.
Berlusconi, “Kadınlar birçok konuda işlerinin ehlidir” diyerek Sheva’nın transferinin gerekçesini karısı olarak açıkladı. Hatırlanacağı üzere Shevchenko’nun Amerikalı model eşi “Londra yollarını tutuyoruz” demiş ve bu transfer gerçekleşmişti. Berlusconi’nin eleştirdiği Kristen Sheva’dan önce Berlusconi’nin oğluyla çıkıyordu. Oğlunu bırakıp yıldız futbolcusuna transfer olmasına hiçbir şey demeyen Berlusconi, Sheva’yı iki yıl sonra Milano’ya geri getirmek istiyor. Başbakanımızın en yakın arkadaşı ezeli rakipleri Inter’in ligi kazanacağına da kesin gözüyle bakıyor.
stand upçı olacak adam bu Berlisconi![]()
Ya gitmiş adamdan hala medet bekliyor yorumsuz![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Pato harika bir oyuncu onun gibi bir tan daha bulsalar çok daha iyi olur Sheva bitmiş artık ...
Udinese 2-4 S.S Lazio
Lazio üst üste 7.maçını kazandı...
Seri A´da toplu sonuclar:
Reggina: 0 - 1 :Siena
AS Roma: 1 - 1 :AC Milan
Atalanta: 2 - 2 :Fiorentina
Cagliari: 2 - 0 :Messina
Chievo: 1 - 1 :Sampdoria
Empoli: 4 - 1 :Ascoli
Inter Milan: 2 - 0 :Parma
Livorno: 4 - 1 :Catania
Torino: 0 - 0 :Palermo
Udinese: 2 - 4 :Lazio
alsın alsın, ama bence biraz daha beklesin, sheva yaşını alsın bi olgunlaşsın, biraz daha bitsin, çöksün sonra alsın,![]()
Shevchenko geri dönerse iyi performans sergiler bence. Çok yaşlı değil ki yapamamak için..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Gianluigi Buffon, Juventus yönetimine Ronaldinho'yu transfer etmelerini söyledi
goal.com
Serie A’da aldığı başarılı sonuçlarla az da olsa şampiyonluk şansı bulunan Juventus’ta moraller yerinde... Eksik maçını kazanması halinde Roma ile puan farkını dörde, lider Inter ile de sekize indirecek olan Juve’de, kaleci Buffon, Corriere dello Sport’a yaptığı açıklamada takımı överek, "Şu anda kendimize 10 üzerinden 8 verebiliriz,” diye konuştu.
Buffon, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Eğer şampiyon olabilirsek tarih yazarız. Serie B’den gelip şampiyon olan ilk takım oluruz. Aslında deplasmanda bu kadar puan kaybetmeseydik şu anda lider olabilirdik.”
"Ben olsam Ronnie'yi alırım"
Juventus’un şampiyon olabilmesi için kadronun zenginleştirilmesi gerektiğini de söyleyen Buffon, "Kaliteli oyuncular almalıyız. Eğer her sezon zirveye oynamak istiyorsak 4 ya da 5 yıldız oyuncuya ihtiyacımız var. Mesela Ronaldinho’yu almalıyız. Ben olsam onun gibi bir futbolcuyu hemen alırdım” diyerek sözlerini tamamladı.
alsa mükemmel olur ya. mali durumu nedir bilemiyorm juventusun. torino ya gitmek istermi ronaldinho o da ayrı bi soru işareti ama juve de görmek isterim ronnie yi
Yönetim açıklama yaptı 4-4-2 ye uyan oyuncuları alacağız diye. Ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Lazio Başkanı Claudio Lolito'nnun Boca Juniors’un golcüsü Palacio'yu transfer etmek istediği belirtildi
Boca Juniors’ın "jedi" modeli saçlarıyla dikkat çeken golcüsü Rodrigo Palacio’nun bir süredir göz hapsinde olduğu biliniyordu. Büyük santrfor Martin Palermo ile ortaklığı sayesinde Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çeken yıldız golcüye ilk büyük talip Roma’dan çıktı.
Son yıllarda Roma’nın bayağı gerisinde kalan Lazio’nun 26 yaşındaki golcünün peşine düştüğü ve Palacio’yu transfer etmek için kesenin ağzını açacağı konuşuluyor.
İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Lazio Başkanı Lolito, Boca Juniors yöneticileriyle görüşerek bu transfer için girişimlere başlamış durumda.
goal.com
Zaten bu zamana kadar kimsenin aLmadığına şaşırıyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fm'nin bize sunduğu balonlardan kendisi. 26 yaşına kadar Avrupa'ya transfer olamamış sadece sanal dünyanın gözdesi bir oyuncu Palacio. Neyse Lazio Mika Aaritalo'yu da alsın o da çok büyük gelecek vaadediyor![]()
Başkan zengin abramovic gibi bir çıkış yapsa alır aslında yakın çevreside biraz baskı kursa üzerinde olabilir..
Maldonado örneğide var önümüzde illa 16yaşında kapılmayan kötü oyuncu değil lazio crespo'dan sonra bir arjantinli forvete daha ihtiyac duyuyor...
Arjantinlilere göre en iyi lig bana kalırsa İspanya. İtalya da genellikle Güney Amerikalı oyuncular isteneni veremiyor.
Her takımda oynayacağına inanıyorum
BaLon mu adamın istatistikLeri yeter. Zaten gözLe de izLeseniz ne kadar büyük bir oyuncu oLduğunu rahatLıkLa görürsünüz. FM de güçLeri az biLe bence.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Avrupa takımları gözünü geç açmış ...
Inter Chelsea Milan gibi klüler varken yedirmezler R10'u
Nedved'in yerine iyi gider aslında..
26 yaşında olduğunu bilmiyordum ama Avrupa'ya giderse Toni gibi olur 26-27 li yaşlarda yıldızlaşmıştı o da...
Toni ile Palacio ne alaka ? Toni yıllardır İtalya Liginde oynamış bir oyuncu. Oynadığı her takımda da 15-20 golün aşağısına düşmemiş . Palacio ise şu ana kadar Avrupa'ya açılmamış bir oyuncu.
Evet Palacio'yu çok geç keşfettiler.Keşfetmek değil bu aslında ilgilenenler oldu ama bir şekilde sonuçsuz kaldı.Kendisinin büyük futbolcu olduğu oyunuyla ortadadır.Zaten büyük futbolcu olmak illa avrupada oynamak demek ya da Real Madrid lazio Chelsea tarafından kapılmak değildir.İlla o kriterlere bakacak olursak Claude Makalele'nin ilk büyük takımı Real Madrid'e gelişi 2000 yılıdır o zaman 28 yaşındaydı.Bu sadece bir örnek.
Fakat daha önceki teklifleri ortamından memnun diye kabul etmediğini biliyorum.Bazı oyuncular Avrupada yapamıyorlar G.Amerikalılardan.İnsan sıcaklığı yaşayış yapısı ile ilgili bir konu.Alex de zamanında Avrupa'ya gittiğinde beklediği başarıyı bulamadı çünkü yaşadığı ortamı yabancıladı.Bizim ülke biraz daha Akdeniz insanı etkisi G.Amerika insanı etkisine eşdeğer yapıda olduğu için burda mutlu oldu.
Oyunda bile ev hasreti var zaten.Benim merak ettiğim eğer kabul ederse ki kabul edecek mi daha o bile belli değil,uyum sağlayıp sağlamayacağı.Ama onunla ilgili en doğru kararı akıl hocası gördüğü Palermo verir.Zamanında Palacio resmini ararken gır gır olsun diye gözüme takılan bir kaç araştırma
Participaciones en torneos de primera división:
Partidos en Primera 101 PJ y 41 Goles
Arjantin Liginde 101 maç 41 gol. İşte Palacio'nun istatistikleri. ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi doğru diyorsun ama Makalele Nantes,Marsilya ve C.Vigo'dan sonra Real Madrid ve Chelsea'ye geçti. Nantes ve Marsilya'da zamanında kafaya oynayan takımlardı. Keza Celta Vigo'da öyleydi. Mostovoi dönemini hatırlatırım. İspanya'da kafaya oynardı Celta Vigo.
Ayrıca Avrupa'dan gelecek vadeden oyuncu almak daha zor Güney Amerika'daki oyunculara göre. Yanlışmıyım ? Birçok örneği var G.Amerika'dan genç yaşta keşfedilip şuan Avrupa'nın en büyük takımlarında boy gösteren oyuncular.Çok da nadirdir Palacio gibi 26 yaşına kadar G.Amerika'da kalıp Avrupa'ya geçerek başarılı olan oyuncu sayısı.
Last edited by shamur1 : 04.Nisan.2008 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)