FM 2006'yı Chelsea ile oynayanların başlığı.Herkes kendi Chelsea'sını yazsın buraya hadi
FM 2006'yı Chelsea ile oynayanların başlığı.Herkes kendi Chelsea'sını yazsın buraya hadi
ben daha chelsea yla yeni başladım. fazla bi transfer yapmadım. şu an cassano yu 15 milyon dolara aldım bi tek. kaka ylada görüşmedeyim ama gelirmi bilmem... selman abinin taktiğini kullanıyorum.
selman abinin taktiği nerdeyse sölede bizde onu kullanalımm
İşte benim Chelsea'm birazdan community shield de arsenal ile kapışıcam..
taktik bana ait 3-1-3-2 [dc/dc/dc-mc/mc-aml/amr/amc-fc/fc(mc'lerde dmc'ye ok çıkardım aml/amr/amc'lerde de sırasıyla fl/fr/fc'ye ok çıkarmanızı öneririm..) ]
KALECİ:
Petr Cech
Igor Akinfeev
Sebastien Frey
DEFANS:
Cristian Chivu
John Terry
Nigel de Jong
Ricardo Carvalho
Paolo Ferreira
Glen Johnson
William Gallas
Robert Huth
Leandro Gioda
ORTA SAHA
Michael Essien
Lassana Diarra
Geremi
Joe Cole
Damien Duff
Arjen Robben
Asier Del Horno
Wesley Sneijder
Sebastian Deisler
Shaun Wright-Philips
Frank Lampard
Tuncay Şanlı
Rafael van der Vaart
FORVET
Eidur Gudjohnsen
Didier Drogba
Nicolas Anelka
Davies Mwape
Not:Ana kadrom bu.. şunu unuttun fln demeyin yoksa satmışımdır..
Not2:cassano'ya 15 milyon pound mu verdin..o paraya daa iilerini bulurdun ya
http://rapidshare.de/files/12338155/dmrhnby1984.rar.html burdan indirebilirsin.
lake bak sana bi de jan kristiansen'i öneririm..1 milyon pound mu ne bak bi buraya yorum yaz snra..aynısı deisler içinde
tmm, sen söyle. ben hepsini transfer listesine koyuyorum...
ben sadece ilk 11i yazcam
KALECİ:CECH
SW:TERRY
DC:GALLAS
DC:HEİMORT(BÖYLE BİŞYİDİ ADI)
DMR:JOE COLE
DML:ROBBEN
MC:LAMPARD
AMC:PHİLİPS
AMC:ESSİEN
SOL FORVET:ADU
SAĞ FORVET:CRESPO
Originally Posted by angelus.mg
daha oyuncu almayı düşünüyormusun fmde oyuncu kalmamış![]()
![]()
![]()
say bakıim kaç kişiymiş...bide duff yerine cassano koy..herifleri resmen kazıkladım(roma'yı)
bak cassano işe yarıyo dimiduff bende tahmin ettiğim gibi kötü oynadı. cassano orda 9-10 la oynuyo.
lake cafe turksportal da rezillik diz boyu başlıına bak hemen
Arkadaslar chelsea'yle bir sezon gecirdim ve sezonu 25 galibiyet 11 beraberlik ve 2 yenilgiyle kapadim 10 puan farkla sampiyon oldum 4-3-3 taktigiyle oynuyorum! kadrom soyle
KALECI: stekelenburg(Ajax), cech, cudicini
DEFANS:john tery,alex(PSV),carvalho,huth,gallas,del horno,glen johnson
bridge,fereira,jonas elmer
ORTA SAHA:lampard,d'alessandro(wolfsburg),Steven davis(Aston villa),robben
joe cole,essien,damien duff,wright phillips,Adu(D.C United),
FORVET:drogba,gudjohnsen,crespo,Carlos tevez(Corinthians),podolski(Koln),
ronaldo(Real madrid),Valeri bojinov(Fiorentina)
Sampiyonlar liginden ceyrek finalde elendim! Grupta barcelonayi deplasmanda 3-1 ve icerde 4-0 lik skorlarla gectim!
FA cup ve League cup'tan yari finalde elendim!
Community shield ve sampiyonlugu aldim!
Size tavsiyem carlos tevezi alin pisman olmazsiniz 15 milyon civarinda falan geliyo!
Ha bu arada IBRAHIMOVICI nasil getirebilirim chelsea'ye ya cok super bu adam! 80 milyon verdim juventus razi gelmedi!
bende chelsea ile oynuyorum ama o kadar transfer yapmadım alex,tevez,arenas,ıaquinta,simao,mascherano aldım 105 m dolar daha bütçe var bi tek geremiyi sattım kimi alsam acaba yaw?
Originally Posted by angelus.mg
kanattan çok atak yemiyomusun 3 lü defansta genelde öyle oluyoda?
abicim bak bakim kimler var defansta..
chivu-terry-carvalho
5 adama denk be bunlar
marchena da uçaktadır birazdan iner londraya sanırım
güzel taktik...ama seni her zaman götürmez. defansı sağlama almalısın bence
blackburn a yenildim 2 dakka önce şimdi taktik deiştiricem
Code:ya benim baskılara kaşı koyma 13 huy 1 medya yönetimi 2 profesyonellik 20 sadakat1 hırs 20 nası etkiler bu bni ve chelsea'deki geleceğimi
kardeş şu kadar söyliyim. eğer bu sezonu kötü geçirirsen sana güle güle diceklerdirsadakat:1 olurmu hiç ya
hemen yükselt...
de nası abicim..ter bişi de demedim..hep rakiplre sizi yenecez fln dedim dediimi de yaptım o kadar
...oyuncularını öv maçlardan sora
medya ya demeç ver die bi halt görünmüo burda. lazyboy ile de konuştuk aynısını dedi ayısını dedim
daha 1. yada 2.haftadasındır. 3 yada 4. hafta çıkar. o zaman yaparsın.
chelsea'yi bıraksan tek başına şampiyon olur o zaten zorlama o kadar adam alıp.chelsea'ye şu taktiği ver;3-1-2-2-2=cd/cd/cd-dm/mr/ml/amc/amc-st/st.
sadece dm ve amc ye birer adam al gattuso veya pirlo dmc olabilir.amc ye ise italyan veya ispanyol bir futbolcu alma ağır kalırlar uyum sağlayamayabilirler,istersen bide forvet alabilirsi.güzel bir taktik ver iki üç te coach al kendine sonra,2. sene ligde namağlup bitirmeye oynarsın benden demesi...
tavsiyen için saol motaba ama şu an taktiğimden ve kadromdan memnunum ama tavsiyeni yazdım bi kenara
ilestikten sonra o en gec 1 ay içerisinde kendini toparlar merak etmeOriginally Posted by LaKe