Evimizde 1-0 öne geçtiğimiz maçta saçma sapan hatalar yaparak maçı 3-1 kaybediyoruz. Üstelik rakibimiz 23. sırada bulunuyor. Kötü gidiş devam ediyor. 3 maçtır kaybediyoruz.

Deplasmanda oynadığımız 2 maçtan 1 puan çıkarttık. Garner’ı çağırdım ve ona artık 11’in değişilmez oyuncusu olduğunu, buna göre oynaması gerektiğini söyledim. Sezon başında fazla forma vermediğim için bir küskünlük oluşmuştu. Onu giderdik, tekrar golleri sıralayacağına söz verdi.

Beckford’da form düşüklüğü var bu aralar, son maçta da sakatlanıp çıkmıştı. Özel sorunları olduğunu söyledi bana ve bu nedenle de morali çok kötü. Atacağı gollerle morali düzelir diye oynatıyorum onu da devamlı…

İpswich maçının devre arasına 2-1 geride girdik. Son dakikada kalecimizin hatasıyla 2. golü yemiştik.

2. devre baskımızı arttırdık, golü de bulduk fakat yine son dakikada kontra ataktan bir gol yedik ve sahadan boynumuz bükük ayrıldık.

6 maçtır kazanamıyoruz. Takımı kampa aldım, önümüzdeki maça kadar kimse tesislerden dışarı çıkmayacak. Oyuncularımla tek tek ilgileneceğim. Beraber tartışıp nerede yanlış yaptığımızı bulacağız.

Ve yine bir olumsuz haber, Ionescu idmanlarda sakatlandı. Oyuncuları fazla hırslandırmışım, birbirlerine dalmaya başladılar acımadan. 2 ay yoksun kalacağız ondan.

Ayrıca idmana geç kelen Kondol ve Thampson’un da sezon sonunda takımdan ayrılacağı kesinleşti. İkisini kadro dışı bıraktım, takımda disiplin seviyesini arttırdım.

Maçtan Önce;

Onescu sakat olduğu için yerine Duberbier forma giyecek. Micola sen takımın beynisin, Ionescu olmadığı için bugün takımı sen yönlendireceksin, atakları sen başlatacaksın, sana güveniyorum.

Duberbier uzun süre sonra böyle zorlu bir deplasmanda forma giyeceksin. Ofans gücün yüksek olduğu için seni seçtim, bugün sahaya çık bana bu formayı hak ettiğini göster! Orta sahaya ve sol beke yardım etmeyi unutma, hep ofansı düşünme.

Çaçapa ve Tall, artık birbirinize alıştığınızı düşünüyorum, aranızdan atılacak toplarda dikkatli olun, Tall sen duran toplarda ileri çık.

Oyun anlayışımız önce kontrollü oyun ve yakaladığımız kontralarla gole ulaşmak olacak. Burada Beckford sana büyük iş düşüyor, kendine boş alan yaratmaya çalış, takım senin üzerine oynayacak.

Hadi arkadaşlar bugün kazanıp kötü gidişe dur diyebiliriz…

Maç başladı, istediğimiz şekilde oynuyorduk. 13. dakikada Micola’nın şık ara pasını güzel kontrol eden ve ustaca ağlara gönderen Garner’in golüyle 1-0 öne geçtik. Golden sonra da istediğimiz pozisyonları buluyorduk, oyunun kontrolü bizdeydi.

Dakikalar 20’yi gösterdiğinde Tall çok gereksiz bir hareketle kırmızı kart görerek bizi 10 kişi bıraktı. Geçici çözüm olarak orta sahadan Gunnarsson’u stopere çektim. Rakip ataklarını arttırdı, golü de ve ilk devre 1-1 sona erdi.

Soyunma Odası;

Tall senin yaptığın harekete diyecek bir şey bulamıyorum, daha maçın başı, bırak gol olursa olsun, neden düşürüyorsun adamı, neyse bunu sonra konuşacağız.

Evet arkadaşlar, savunmayı üçlüyoruz, skoru korumaya çalışırsak bu maçı kaybederiz o nedenle 10 kişi de olsak saldıracağız. Borin Richardson yerine oyuna giriyorsun. Çaçapa, Gunnarsson ve Borin, önlerinde Kovba. Savunma bu şekilde olacak.

Micola sen orta sahaya yaklaş, ataklarda sol kanadı kullanacağız, Williams ve Duberbier sizlere güveniyorum, sürekli yer değiştirin, kim öndeyse o ileride kalsın ve o kanadı çok iyi kullanın.

Bu maçtan 3 puan istiyorum, hadi…

50. dakikada kornerden yediğimiz golle geriye düşmemize rağmen 2-2’yi yakalayabildik. Ama Sheff gerçekten iyi bir takım ve maçı 4-2 kazanmasını bildiler.

Bu sezon için Premier Lig belki büyük bir istekti, daha bu lige yeni çıktık, artık planlarımızı önümüzdeki sezona göre yapacağız. Play-offlara kalsak bile orada işimiz çok zor, yani buradan çıkmamız imkansız.