Biz de sitenin masraflarının site tarafından karşılanmasını istiyoruz.
Burada çıkarsız diye bir kelime kullanmışsın. Kulüp Turksportal'dan biz yöneticilerinin sağladığı tek çıkar'ı söyler misin ? Sanal alış-veriş imkanı sunan siteler bile kendi siteleri tarafından yapılan alışverişte komisyon alır. Turksportal'da böyle bir şey yok. Aslında ben çoktan demiştim alışveriş bölümü açalım diye; ama Kurucularımız kabul etmemişti.
Oyuncu paylaşımı yapılıyor mu, oyun hakkında yardımlaşma yapılıyor mu, futbol hakkında sohbet edebiliyor musun en önemlisi belli bir kaç kişiyi saymazsak sıkı bir arkadaşlık ortamı var mı ? Bu dediklerim hepsi yapılıyor ve var. Biz bir adım öteye gitmediysek şu an da bu mesajları yazamamış olurduk değil mi ?
Avatarları vs. vs. kaldırınca kullanıcılarımız da böyle demişti; lakin bak şimdi ne güzel tatı da tuzu da var siteninki o kullanıcılarımız bizi bırakmamış durumdalar. Hala forumlarımızdalar ve hala sohbet ediyor, oyun ve futbol konusunda bilgilerini paylaşıyorlar. Önemli olan da bu paylaşım.
Kullanıcılarımız siteye sadece Türkçe yama için gelmiyor ki siteyi unutsunlar. Türkçe yamanın 6 - 7 ay gecikmesine gelince lütfen Türkçe yamayla ilgili bölümdeki konuların hepsini okumanı istiyorum. 3 - 5 kelime çeviripte çıkarılan bir yama değil bu.
Bizlerin özel hayatı ve iş hayatı da var ailelerimiz de var. Bu saydıklarımıza da zaman ayırmamız gerekiyor değil mi ?