-
Arkadaşlar eleştiri yapan arkadaş hem haklı hem haksızdır.
Haklıdır!
Bu eleştirisini yazabilecek ortamı varken avatarı yoktur
Eleştirisi silinerek iç edilmemiştir kendisine değer verilmektedir.
Haksızdır!
Burası sadece dosya download etme yeri değildir. Bunu farkedememiştir.
Tüm web sitelerinin bir gideri olduğunu hesap etmemektedir.
Her eklenen avatar ve resmin yapacağı trafiği hesaplayamamaktadır. Evindeki kotalı adsl i bile idareli kullanırken, burada herşeyin bir maliyeti olduğunu kabul edememektedir.
Daha oyunun kendisini bile para verip oynamayı düşünmeyip, korsan kullanmaktadır. Alışkın değildir orjinal şeylere.
Para verip kulüp üyesi olanların hiçbir şekilde şikayet etmediğini görememektedir. Zaten şikayet edilmeyecek ayrıcalıkları görememektedir.
Kulüp üyelerine verilecek özel hizmetler dışında toplanan paralar sayesinde kulüp üyesi olmayanların da mevcut hizmetlerden kat be kat fazlasına sahip olacaklarını görememektedir. Girdiler düşünce sitenin eskisi gibi yavaşlayacağını, içeriğinin artmayacağını görememektedir.
Kulüp üyeleri olmasa forumun tümden kapanıp, direk dosya downloadlarının imkansızlaşacağı, türkçeleme işlemlerinin daha da uzayacağını düşünememektedir. Hayatında "I love you" = "Seni Seviyorum" dışında bir çeviri yapmamıştır. Onun için çok kolay işlerdir. Zaten bu site bunu bir kaç günde yapamayıp uzatmaktadır.
Hayatında herşey bedava olan bir memlekette yaşar gibi herşeyi bedava beklemek, bunu dile getirmekle peşine binlerce üyeyi takabileceğini sanmaktadır. Oysa peşine takılacak bir elin parmağı kadar kişiyi bulamamaktadır.
Bu site için tam 7 senedir karşılıksız maddi destek sunarken 1 ytl karım olmamasına rağmen bu konuyu önce ben açmamışsam, kendisi haksızdır.
Ben kulüp üyeliği için ücret ödemiş ve hiçbir şekilde oyun oynayarak boş vakit harcamazken, devletime vergi ödeyeceğim derdindeyken, üstelik bu gelirlerimi de sizler yaralanın diye harcarken, kendi kazanmadığı babasından aldığı harçlıklarla buraya ödeyeceği bir kaç kuruşun birilerinin cebine ineceğini düşünecek kadar çocuktur. Seni kimse ödeme yapmaya zorlamıyor güzel kardeşim. Ödeme yapanlar fazladan ayrıcalık kazanıyor sadece. Unutma bu ayrıcalıkları ücretsiz olarak herkese vermek istersek mevcut maliyet 2-3 kat dahaartacaktır. O zaman ilk kesilecek yer senin özgürce yazı yazdığın forumun olacaktır.
Kısacası site sahibi sen değilsen, hayatında hiç karşılıksız hizmet etmemişsen, ekmek alacak paran yokken bile sunucuyu ayakta tutalım yeter diyebiliyorsan bu sözleri sana yedirirler.
Eğer gerçekten paran yoksa bu hizmetlerden yararlanmak istiyorsan, bana özel mesaj at senin adına ben ödeme yapacağım. Kulüp üyeliği ücretsiz kimseye verilmeyecek. Bu siteye emek edene de, bu siteden yararlanana da.
Mesaj Yetkileri