Sayfa 238 / 367 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
7,111 ile 7,140 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kiralık alırlar ancak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madrid ile araları iyi. Neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence zor Madrid böyle bir oyuncuyu vermez versede kiralık gider.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Del Piero_10 Misafir

Default Cafu: "Henüz çok gencim"

Milan'ın Brezilyalısı Marcos Cafu, sezonun bitmesine henüz bir ay olduğunu ancak sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünmediğini söyledi.

Gencim, güzelim

Henüz çok yaşlı olduğunu düşünmediğini söyleyen 37 yaşındaki sağ kanat oyuncusu "Yedek kaldığım zaman hâlâ asabım bozuluyor" dedi.

Önce Japonya, sonra sahil kasabası

2003 yılında bonservisini eline alıp, Milan'a imzayı atan Cafu, futbolu bırakmadan önce mutlaka bir Japonya'ya uğrayacağını söylüyor. Kendini gayet iyi hissettiğini söyleyen Cafu "Hocam ne zaman çağırsa oynayacak durumda oluyorum" diyerek, çalışmanın önemini vurguladı.

Massimo Oddo'nun sakatlığından dolayı tekrar düzenli 11 oyuncusu olan Cafu, Milan'ı ilk dört hedefine taşımak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ufalda cebime gir Cafu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Japonya tam yeri zaten, yaşlı (!) brezilyalıların sevdiği bir mekan..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben de söyleyelim, söylemekle olmuyor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Onursal başka yapalım, boş kalınca gelsin yine, Silvio'suz Milan, tuzsuz yemeğe benzer...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence gerçekleşme ihtimali çok düşük..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Çoktan daha genç..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Evet hakli. Daha cok genc sizmi adamdan daha iyi bileceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

paf takımda biraz daha gelişmesi lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Haha bende kendimi yaşLı hissediyordum. FutboLa dönsem mi dönmesem mi biLemezken adam çıkıp ben daha gencim diyorsa aL gardını Cafu estirmeye geLiyorum seni
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Yav hele git,futbol seni birakti ...

Bir de yedek kalinca sinirleniyormus,ben Milan baskani olsam,direk kovardim bu adami,hem cok yasli,verim alamayiz ondan,hem de yedek kaldiginda bunu sorun ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Higuain iyi futbolcu, 2-3 yıl sonra as futbolcu olacaktır Real'de. Satılmaz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ruhu Genç belki arkadaş

Daha kaç sene oynayacak merak ediyorum.

Draftlardan bir daha futbola başlayacak kısmetse

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

wonderkid...

Del Piero_10 Misafir

Hakan Şükür mevzusunu kapatalım.Çok devam ettirmek isteyen varsa anket alanında bununla ilgili bir başlık var.

Nesil
    2006

Cafu futbola doymadı sanırım veya yeteri kadar para biriktiremedi ki devam etmek istiyor. Sanırım sezon sonu yaşlılar takımı Milan'dan ayrılacaktır. Futbol'u gelişmekte olan ülkeleri tercih edecektir.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ruhu Genç belki arkadaş

Daha kaç sene oynayacak merak ediyorum.
    Bir insan ruhum genç diyorsa bilki o insan çoktan yaşlanmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Gencim, güzelim
    Çok güldüm bana..Yaşı geldi de geçiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Cool Adriano: "Mancini bana destek olmadı"

Inter'in "sürgündeki" futbolcusu Adriano, zor günlerinde teknik direktör Roberto Mancini'den beklediği desteği göremediğini, ancak mutlaka İtalya'ya döneceğini söyledi.

Saha dışında yaşadığı olaylarla sıklıkla gündeme gelen Adriano, önümüzdeki sezon Inter'e dönerek kendisini kanıtlayacağını söyledi. Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen futbolcu, zor günlerinde Mancini'den destek göremediğini söyledi.

26 yaşındaki Brezilyalı yıldız, "Mancini'yle bir alıp veremediğim yok. Sadece bana destek olmasını bekliyordum, ama olmadı. Eğer Mancini benden oynamamı isterse, oynarım. Ondan beni oynamaya teşvik etmesini istiyorum" diye konuştu.

İtalya'yı özlemiş

İtalya'yı çok özlediğini belirten Adriano, "Arkadaşlarım ve hayatım orada kaldı. İtalya, yaşamak
    için en güzel yerlerden birisi. Inter'e bir daha dönmek ve Massimo Moratti'ye olan borcumu ödemek istiyorum."

Adriano, Inter'le 2010 yılına kadar sözleşmesinin olduğunu, kontratının sonuna kadar takımda kalmak istediğini söyledi.

goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Sheva'yı bedelsiz almak istiyorlar

Shevchenko'nun Milan'a transferi, Chelsea'nin bedel istememesi koşuluyla gerçekleşecek

Shevchenko'nun menajeri, Ukraynalı yıldızın Milan'a dönebilmesi için Chelsea'nin bonservis istememesi gerektiğini söyledi. 1999-2006 yılları arasında Milan'da muhteşem sezonlar geçiren Sheva, siyah-kırmızılı formayla çıktığı 208 maçta 127 gol bulmuştu.

Olursa bedavaya

Stamford Bridge'de umduğunu bulamayan Ukraynalı'nın sezon sonunda Milano'ya geri dönmesi bekleniyor. Ancak oyuncuyla her konuda anlaşan Milan, Chelsea'ye bonservis bedeli ödemeden bu işi halletmek istiyor.

Roman ne derse

Sheva'nın menajeri, Adriano Galliani'nin ancak Chelsea'nin bedelsiz şekilde oyuncuyu kiralaması koşulunda imzanın atılacağını belirttiğini aktardı.

Eğer Chelsea'nin patronu Roman Abramovich bu teklife onay verirse transfer gerçekleşecek. Sheva bu sezon Chelsea'yle yalnızca 11 lig maçına çıktı ve dört gol attı.

goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Juve, Kaboul'a da gidiyor

Juventus, Tottenham Hotspur'lu Younes Kaboul'a teklif götürecek.

Corriere dello Sport'un ağzı torba değil ki büzesin; Juventus, Tottenhamlı Younes Kaboul'a transfer teklifi götürmeyi hedefliyor.

Fransız savunma oyuncusu için Tottenham geçen sezon Auxerre'e 8.2 milyon sterlin ödemişti. İngiltere'ye uyum sağlayamayan 22 yaşındaki oyuncu, ilk 11'deki yerini kaybedince, hocası Ramos, Kaboul'u satma kararı aldı.

Bu ilk değil

Juventus bu oyuncuyla, Tottenham'a imza atmadan önce de ilgilenmişti.

Genç oyuncu henüz futbol piyasasındaki ilgiyi kaybetmiş değil. Lyon, Marsilya, Bayern Münih ve Lazio da yeri gelirse teklif götürecek takımlar arasında yer alıyor.

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hem İngiltere'de patlak toplar arasında gösteriliyor hem de Juve peşinden koşuyor ilginç.

Daha çok genç gerçekten,2.Lig kulüplerine kiraya yollanıp pişmesi gerekiyor

Şaka bir yana belli ki futbola doymamış Cafu.Sezon sonunda Milan'dan ayrılırsa Katar'dan mutlaka teklif gelebilir ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cafu şaka yapıyor heralde kendisini sahada göstersin de yaşlı mı genç mi olduğunu görelim.

Default İnter'de Gökhan İnler sesleri !

İnter´de Gökhan İnler Sesleri
    24.04.2008 - 15:43:20 | Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
    İki sezon önce Fenerbahçe ve Beşiktaş tarafından beğenilmeyen Gökhan İnler, Inter´e transfer oluyor. Eskisi gibi çok transfer yapmayacak olan Lacivert siyahlıların 3 kişilik listesinde Udinese´de başarılı bir sezon geçiren Gökhan İnler de bulunuyor.

Inter ile yollarını ayıracağı iddiaları Moratti tarafından yalanlanan Mancini, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ve Serie A´da başarılı olmak için çok fazla futbolcu istemediğni açıkladı. İtalyan teknik adam, "Sadece 3 kişi istiyorum. Bunlar Arsenal´den Hleb, Genoa´dan Konko ve Udinese´den Gökhan İnler. Bu üç futbolcuyla istediğimiz yere gelebiliriz" dedi.

Daha önce Hleb ile görüşen ve prensip anlaşmasına varan Lacivert siyahlılar, Gökhan için Udinese ile görüşmelere başlayacak. Bu transferler için dün Moratti ile görüşen Mancini çıkışta yaptığı açıklamada, Yeni transfer edeceğimiz isimler için görüş alışverişinde bulunduk. Sezonun bitmesiyle yeni futbolcularla sözleşme imzalayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İki sezon önce Fenerbahçe ile Beşiktaş tarafından denenen ve beğenilmeyen, Gökhan sezon başında Udinese´ye transfer olmuş ve performansıyla dikkat çekmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gökhan İnter'e giderse büyük ihtimal yedek kalacak.Udinese'de kalsın daha iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Neden tüm yetenekli gurbetçi oyuncularımızı kaptırıyoruzda başkalarını türk yapmaya çalışyoz ya federasyonun ve milli takım ekibinin artık uyanması gerek daha fazla yetenek kaybetmeden

Mesaj Yetkileri