V.Manisa kesin düşer diye düşünüyordum ama bu yazıyı okuyunca bir umut belki ligde kalırlar diyorum.Çünkü G.Birliği'nin kalan 2 maçında puan alamaması muhtemel.Gelecek hafta Fenerbahçe ile son haftada Sivas ile oynayacaklar.Manisa'nın sıradaki maçını kimle oynayacağını bilmiyorum ama son hafta bizle oynayacaklar.

G.Birliği,şampiyonluk şansını devam ettirmesi adına mutlaka maçı kazanmak zorunda olan Fenerbahçe ile oynayacak.Bu maçta işleri çok zor.Muhtemelen 0 alırlar bu maçtan.Sonrasında ise Sivas ile oynayacaklar.Eğer Sivas Gs karşısında puan kaybederse bu maçtan mutlaka galip çıkmak zorunda kalacak.Çünkü takipteki Beşiktaş'a geçilebilirler.Bu maçtanda 0 çekebilir G.B.

Manisa ise sıradaki maçını mutlaka kazanmak isteyecektir.Kimle bilmiyorum.Son haftada ise bizle oynayacak.Eğer bizim son hafta hiç bir iddiamız kalmaz ise (bu mümkün) bizi yenebilirler.Çünkü o maçta taraftarımızın Sivas maçındaki gibi tepki koyması büyük ihtimal.

Lafın özü son dakikaya kadar belli olmayabilir bu yarış.Bir yandan Manisa düşsün istiyorum.İyi oyuncuları var kadromuza katabileceğimiz. Bir yandanda istemiyorum.Çünkü iyi kadroları var seneye toparlanabilirler.G.Birliği ise düşsün zaten ligde bir tane G.Birliği daha var.Ayrıca sahaları iyi değil ve ligde 4 tane Ankara takım var ve seyirci potansiyelleri düşük..