2 oynayan yazılacaktı heralde........1 doğru tahminle Ankaragücü - Konyaspor maçı oldu. Bu maça 1 oynayan........
2 oynayan yazılacaktı heralde........1 doğru tahminle Ankaragücü - Konyaspor maçı oldu. Bu maça 1 oynayan........
Tamamdır, düzelttim.
"YÜCE ATATÜRK"
Düşüşteyiz.Bu hafta çok iyi puan almam lazım yoksa liderlik hayal..
So what?
Saike
Turksportal TSL Tahmin Yarışması [32. Hafta Sonuçları]
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 21 kişiden 19'i tahminde bulundu.
En az doğru tahmin edilen maç, 4 doğru tahminle Galatasaray - Fenerbahçe maçı oldu. Bu maça 1 oynayanlar 4 puan kazanmıştır, tebrik ediyoruz kendilerini.
En çok doğru tahmin edilen 2 maçımız var, 16'şar doğru tahminle Denizlispor - Sivasspor ve Ankaraspor - Oftaşspor maçları oluyor. Bu maçları doğru tahmin edenler 1 puan kazandılar.
Haftanın birincsi 8 doğru tahminle 16 puan toplayan 10672196 oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.
Liderlik yine el değiştirdi. Son 2 hafta 3 aday, heyecan devam ediyor.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
yunusgs bu hafta da tahminlerini yapmazsa oyundan çıkarılacaktır.
Toplamda 8 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
abasatli bu hafta da tahminlerini yapmazsa oyundan çıkarılacaktır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
"YÜCE ATATÜRK"
ehhhh be küme düsecez galiba![]()
Gittikçe düşüyorum![]()
Ligdeki yerim galiba 5.lik daha fazla yukarı çıkamıcam bu gidişle...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Liderlik şansım çok azaldı.Şansımı deneyeceğim yinede..
So what?
Saike