Süpersin Emrah abi şampiyonluğu almışsın sıra Uefada![]()
Süpersin Emrah abi şampiyonluğu almışsın sıra Uefada![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Hollanda Ligi 34.Hafta - AZ Alkmaar v VVV Venlo
Takımlar sahaya çıkmıyorlar gerçi iniyorlar
AZ Alkmaar
VVV Venlo
Goller:
Tom De Sutter ( 45)
Nicolae Dica (69)
Ve bu sonuçla Ligi 84 Puanla lider bitiren AZ ALKMAAR 21 yıl sonra 2.Şampiyonluğuna ulaşıyor !!
HOLLANDA LİGİ ŞAMPİYONU AZ ALKMAAR !!!
AZ Alkmaar lı oyuncuların şampiyonluk sevinçleri
Maraton tribünü AZ Alkmaar takımını ayakta alkışlıyor
Taraftarlar AZ Alkmaar oyuncularını bağırlarına basıyorlar.. Duygusal anlar yaşanıyor..
Tribünler 21 sene sonra gelen 2. Şampiyonluğunu doyasıya kutluyorlar..
Soyunmadı odasına taşan sevinç gösterileri.. Şota eski takımını tebriğe geldi
Vee yıllardır Şampiyonluk Kupasını Müzelerine getiren Ajax ve PSV yi safdışı bırakarak Kupaya uzanan AZ ALKMAAR
İşte HOLLANDA LİGİ ŞAMPİYONLUK KUPASI..
KUPA BİZİMM.. KUPA AZ ALKMAAR'IN ... KUPA TÜM TÜRK HALKININ
Ve son olarak Hollanda Ligi Oyuncu İstatistikleri ..
Gol Kralllığı :
1.Tom De Sutter 33 gol - AZ ALKMAAR
2.Koevermaans 26 gol - Psv
3.Cristiano 25 gol - Willem
Asist Krallığı:
1.Simon Cziommer 28 Asist - AZ ALKMAAR
2.Koevermaans 18 Asist - PSV
Hollanda Ligini 21 sene sonra Şampiyon olarak bitiren AZ Alkmaar yoluna UEFA'da tam gaz devam ediyor..
UEFA KUPASI YARI FİNALİ
Tottenham v AZ Alkmaar
AZ Alkmaar v Tottenham
Tebrik ederim Emrah abi 21 yıl sonra bir takımı şampiyonluğa ulaştırmak büyük başarı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ço k büyük başarı gerçekten bu gazla UEFA yıda alırsın inşallah![]()
Çok güzel bir sezon geçiriyoruz gerçekten çok zevkli bir kariyer oluyor bu ana kadar yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Çok genç bir takımız Ligde 21 sene sonra şampiyon olmamız mükemmel birşey gerçekten.. Şimdi önümüzde zorlu Tottenham maçı var kaybetsek de üzülmeyiz heralde .. Tek olumsuz yanımız ekonomik durumumuz giderlerimiz gelirlerimizden daha çok onun için seneye takımdan yüksek maaş alan ve kadroda düşünmediğim bazı oyuncularla yollar ayrılabilir.. Bizi takip etmeye devam edin![]()
Şampiyonluk için tekrar tebrik ederim.Uefa da da Tottenham ı eleyeceğini düşünüyorum.Tom de Sutter şov yaşanacaktır Yarı Final'de.Devamını bekliyorum.
UEFA KUPASI YARI FİNAL MAÇI - TOTTENHAM v AZ ALKMAAR
Herşey bitmiş değil tabikide kendi evimizde 2 farklı bir galibiyetle adımızı Finale yazdırabiliriz.
Tottenham'ın attığı golde yaşanılan sevinç..
İşte maç sonu görüntüleri..
AZ Alkmaar cephesinde hüzün var..
Ve AZ Alkmaar belkide tarihinin en önemli maçına çıkıyor..
UEFA KUPASI YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI - AZ ALKMAAR v TOTTENHAM
Goller:
Nicolae Dica ( 18,85)
İlk yarı hızlı bir tempoyla maça başladık ve devreyi Dica'nın tek golüyle 1-0 önde bitirdik. Bu skor maçı sadece uzatmalara götürebilecek bir skordu. İkinci yarı kalemizde görebileceğimiz 1 gol ise işimizi çok ama çok zorlaştıracaktı.Bunun bilincinde olarak tempomuzu biraz düşültüp topa sahip olmaya çalıştık ve dakikalar 85'i gösterdiği anda yine sahneye Romen oyuncumuz Nicolae Dica çıkarak skoru 2-0 yaptı bu skor Final için yeterli bir skordu..Maçın son 5 dakikasında kapanan AZ Alkmaar'ın taktiği işe yaradı ve Alman Hakem Markus Mark'in son düdüğüyle AZ Alkmaar Finale yükseldi..
AZ ALKMAAR UEFA KUPASI FİNALİNDE !!!
Maç sonunda Saha içinde ve tribünlerde mükemmel anlar yaşandı..İşte o kareler..
Mendes Da Silva bitiş düdüğüyle 3 metre havaya sıçrıyor sevinçten
Soyunma odasına taşan sevinç gösterileri..
VE UEFA KUPASI FİNALİ EVERTON v AZ ALKMAAR
![]()
Buraya kadar gelmişken kupayı bırakmak olmaz abi kupayı istiyoruz senden.
Saol yunuscuum sende olmasan yeni maçları ekliyemiyecez
UEFA KUPASI FİNAL MAÇI - EVERTON v AZ ALKMAAR
Taraftarlar maça hazır..
Takımlar sahada..
Ve unutulmayacak bir Final Maçı...
Goller:
David Mendes Da Silva ( 21) - Tim Cahill ( 55)
Normal süresi 1-1 lik eşitlikle biten maçın uzatmalarında da gol sesi çıkmayınca Uefa Kupası Final maçı penaltılara kaldı..
Everton'dan Arteta'nın penaltıyı kaçırmasıyla 5-4 lük üstünlük sağlayarak UEFA Kupasının sahibi olduk !!
Ligdeki şampiyonluktan sonra UEFA Kupasınıda kazanarak double yaptık..
2007-08 Sezonu UEFA KUPASI ŞAMPİYONU AZ ALKMAARRR !!!
Ve şimdide kıran kırana geçen bu maçın görüntüleriyle başbaşa bırakıyoruz sizleri..
![]()
Uefa'yı almışsın ve ligde şampiyon olmuşsun Tebrikler![]()
Bu sezon çok iyi başarılar yakalamışsın,tebrikler.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Ooooo süpersin abi.Tebrikler.Yeni sezon da iyi takviyelerle şampiyonlar liginde iş yapabilcek bi kadro oluşturabilirsin![]()
Teşekkürler arkadaşlar .. Ekonomik anlamda pek de iyi değiliz. Şampiyon olduk , UEFA Kupasını aldık gerçi oradan pek bi para gelmiyor ama bu sene toplamda 33 Milyon Euro gelirimiz , 43 Milyon Euro da giderimiz var. Yani 10 m Euro açığımız var. Transfer bütçemizde kısıtlı 5-8 m Euro civarında . Özellikle defansımız da açık veriyoruz oraya Vincent Kompany i düşünüyorum ama 17 m Euro istiyor Hamburg ve Kompany nin istediği ücretide karşılıyamıyoruz. Onun için yine gençlere yönelebiliriz. Ama yinede kadroma güveniyorum iskeletimiz sağlam 1 sağ bek ,1 stoper ve 1 tane de AM-FC oyuncusu arıyorum..
Bu arada ilginçtir ki Şampiyonlar Ligi'ni Sporting Lizbon aldı. Süper Kupa maçını Sporting Lizbon ile oynayacaz.
Tebrik ediyorum abi.Sen ucuz ve sağlam adamlar bulursun kendine.Süper Kupa'yı da alırsın.Devamını merakla bekliyorum.
tebrikler ilk senende bu başarılar çok güzel umarım bu senede ŞL nde başarıyı yakalarsın
Tebrik ederim abi büyük bir başarı yakaladın bu sene inşallah seneye ŞL yi alırsın.
Kısıtlı bir bütçeyle transfer çalışmalarına başlayan AZ Alkmaar ilk olarak De Graafschap takımının golcü oyuncusu Rok Kronaveter ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 2 Milyon 200 Bin Euro'ya mal olan bu oyuncu geçen sezonu 14 gol ve 8 asist ile tamamladı.
Oyuncu profili ..
Hızlı,Sıçraması 19 , Bitirici ve top sürebilen bir oyuncu .. daha nolsun
FC Twente nin 25 yaşındaki defans oyuncusu Ramon Zomer'i bonservis bedeli ödemeden 4 yıllık sözleşme imzaladık. 6 sene formasını giydiği FC Twente takımında 131 kez maça çıkıp 9 golü bulunuyor..
Oyuncu Profili..
Schalke'nin 17 yaşında 2 kez Milli olan Gürcü yıldızı Levan Kenia yı 1 seneliğine kiralıyoruz.
Oyuncu profili..
Wiillem takımının 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu Jens Janse ile 1.5 M Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz.
Oyuncu Profili ..
İnternacional takımının 19 yaşındaki genç yıldızı Walter Henrique Da Silva 525 bin Euro'ya AZ Alkmaar'da. Genç yıldız ile 4 yıllık sözleşme imzaladık.
Oyuncu Profili ..
Ayrıca Lille takımından Omar Benzerga , Estudiantes takımından Pablo Piatti ve Fc Haka takımından Viljanen ile sözleşme imzaladık..
Giden oyuncular :
El Hamdaoui - 2.5 M Euro » Trabzonspor
Julian Jenner - 1.5 M Euro » Roda
Tim Matthys - 1 M Euro » Germinal Boerschot
D.Mendes Da Silva - 4.1 M Euro » Newcastle United
Sonuç olarak tercihimizi yine yıldız oyunculardan değil yıldız olabilecek oyunculardan yana kullandık. Tabi bunda ekonomimizin yetersizliğide söz konusuydu . Şuan bu kadro ile devam edip aksayan yerlerimiz olursa ki özellikle Defans mevkisine devre arasında 1-2 transfer yapabiliriz..
güzel transferler dediğin gibi defansa da 1-2 genç alırsan bu senede tutulmaz olursun![]()
Kronaveter özellikle 2. sezonda daha da iyi bir oyuncu oluyor. Kendi oyunumda aldım oradan biliyorum. Hem hava hakimiyeti hem de hızı ile ön plana çıkan bir oyuncu. defansın arkasına sarkarak çok iyi işler yapıyor.
Evet zaten bizim sistemimize de uygun bir oyuncu aradığım özellikler fazlasıyla mevcut onda. Bu sene Simon Cziommer'in yerine düşünüyorum onu. Gerçi Cziommer geçen sene çok güzel bir performans ortaya koymuştu ama Kronaveter ondan daha iyi seviyede şuan.
Finans tablomuz..
Geçen seneki yaklaşık 10 M Euro'luk açığımızının birçoğunu sattığımız oyunculardan gelen para ile kapadık..Şu an 6.9 M Euro'luk bir transfer bütçesine sahibiz bu parayı devre arası transferine saklıyoruz.
Transferler için belkide alışık olmadığınız isimlerle anlaştım ama oyunun gerçekciliği bakımından bu tarz oynuyorum ben. Genelde çoğu kişinin aldığı oyuncuların yerine pek de duyulmamış oyuncuları transfer ediyorum . Tom De Sutter buna örnek .. Çok zevkli bir kariyer oluyor yorumlarınız için teşekkürler tekrardan..
Kronaveter harika...![]()
Transferlerin çok güzel abi tebrik ederim.
Keşke başka takıma gitseydin...
bencede devam et Az Alkmaar da gayet güzel gidiyor kariyer daha neler olacak neler![]()
Geçen sezonu Lig Şampiyonluğu ve UEFA Kupası Şampiyonluğu ile kapatan AZ Alkmaar 2008-09 sezonunu açıyor..
AZ Alkmaar 2008-09
Ve Hollanda Süper Kupa mücadelesinde AZ Alkmaar v Heerenveen takımları karşı karşıya geliyor..
Takımlar sahaya çıkıyor..
Goller:
De Zeeuw ( 2,62)
Medunjanin (45)
Rok Kranoveter (75)
AZ Alkmaar bu galibiyetle Hollanda Süper Kupasını müzesine getirmenin sevincini yaşıyor. Emrah K. yönetiminde 3. Kupasına ulaşan AZ Alkmaar Lig ve Uefa Kupasından sonra tam gaz yola devam ediyor..
Hollanda Süper Kupasını kaldırıyoruz..
![]()
Tebrik ederim abi takımı kupaya boğdun![]()
dingsdang diye bir defans vardı galiba heerenveen de olması gerekiyor dc ye onu alabilirsin
Az aLkmaar Kupa manyağı oLmuşBravo.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bünye alıştı, Avrupa Süper Kupası'nı da alman lazım artık.![]()
"YÜCE ATATÜRK"