Inter gibi toplama bir takım için vazgeçilmez bir oyuncu bence
Inter gibi toplama bir takım için vazgeçilmez bir oyuncu bence
Ben nedense hiç beğenmiyorum bu adamı..
bizimkiler gider boğaza bunlar gider stada ne güzel iş be![]()
Çizme'de bu yıl çoğu maç çeşitli nedenlerle özellikle ölüm nedenleri ile iptal oldu. İtalya'n hükümeti bir dizi önlem alması gerekir.
Ne ilginç memleket yahu şu İtalya..Kendisine yazık etmiş intihar ederek..
Başka intihar edecek yer mi yok kardeşim koca İtalya'da ?
FLAŞ: Flamini Milan'da
Arsenal'in orta saha oyuncusu Mathieu Flamini, İtalyan ekibi Milan'la dört yıllık sözleşme imzaladı.
İngiliz meyda kuruluşu Sky Sports'un haberine göre, Arsenal'le olan sözleşmesi sezon sonunda biten Flamini, Milan'la el sıkıştı.
Juventus'un da istediği Fransız futbolcunun, Milan'la dört yıllık sözleşme imzaladığı ve yılda 5,5 milyon avro ücret alacağı belirtiliyor.
------------------------------------------------------------
Flamini adam neden Arsenal'i bıraktığı ßelli![]()
Hayırlı olsun,Pirlo ile iyi bir ikili olurlar orta sahada diye düşünüyorum...
Bakalım Serie A'da tutunabilecek mi?
Nedense hiç başarılı olabilecekmiş gibi gelmiyor..
Yılda 5.5 milyon euro e çüş yani![]()
Hayırlı olsun belliiydi zaten..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Dl087Qc34SM[/YOUTUBE]
Milan iyi bir transfer yaptı. Milan revizyon geçiriyor. Bu tarz transfler daha çok olacaktır.
İyi bir oyuncu, umarım Milan'a faydalı olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Yılda 5.5 milyon Euro'mu ? Bedelsiz alındığı için böyle heralde..![]()
Tövbe EstagfurullahYazık olmuş ne diim..
Doğru söylemiş.. Vazgeçilemiyecek kadar yıldız bir oyuncu değil..
Doni iyi ama Kameni daha iyi..
Nedense bu adamı hiç gözüm tutmadı. Milan'da tutunamaz.
alacağı parayı değil de wenger bunu nasıl bedavaya bıraktı onu tartışmak lazım bence. bunca yıl kahrını çek, al yetiştir, büyüt. elin Silvio'su başlık parası vermeden gelsin alsın iyi mi![]()
(/s)
Bugun okudum gazeteleri Wenger soylemisti " en fazla haftada 55bin sterlin verebiliyoruz, Juve ve Milan in teklif ettigi para 80bin sterlin"
Demeki kararini vermis, hayirli olsun
Hayırlısı olsun.Milan önümüzdeki sene ciddi bir revizyon geçirecek gibi.Bu kararda ilk adım da Flamini galiba![]()
Flamini çok iyi seçim olmuş Milan orta sahası için...
Flamini bu sezoon kötü oynadı. Artık Arsenal'de tutunması hata olurdu zaten. Milan'a gitmesi mantıklı oldu.
Milan'da değişim başladı.Flamini'nin gelmesiyle beraber sanırım orta sahadan birileri gönderilecek.Bakalım kimler gidecek,kimler kalacak..
So what?
Saike
Bence Flamini'ye yıllık 5.5 milyon fazla olmuş.Ama Milan'da iş yapar bence Flamini.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Last edited by El Comandante : 04.Mayıs.2008 at 12:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Flamini bakalım neler yapacak Milan'da.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?