Kupayı kurallar gereği haftaya değil, yeni sezonun ilk maçında alabilirsiniz. Kurallar, şampiyon oldunduktan bir hafta sonraki maçta kupayı teslim etmeye yarıyor. O yüzden diğer sezona kalıyor. Aynı durum 2006'da da yaşanmıştı.
Sampiyon oldugumuz %95 garantilendi,böyle durumlarda kupa da getirilebilir ASYne.Yönetim bunun hakkinda bir ricada bulunacaktir,sonucta sampiyonluk maci.
Sampiyon oldugumuz %95 garantilendi,böyle durumlarda kupa da getirilebilir ASYne.Yönetim bunun hakkinda bir ricada bulunacaktir,sonucta sampiyonluk maci.
tabi eminim yeter, millet orda bağırıp oyuncularla üçlü çekerken sen tv başında oalcaksın..
%95 diyorsun, sorun işte burada %100 demeden o kupa gelmiyor. Ama bu takım kupayı kaldırması gerekir. Çünkü bu takım şampiyon olacak. Tabii ben hala kendi kulübümden ümitliyim.
Şampiyonluk %100 garantilenmeden kupa gelmez.Genellikle törende kupanın bir kopyasını kullanırlar.