Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuc ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır

15 48.39%
  • Berabere Biter

4 12.90%
  • Fenerbahçe Kazanır

12 38.71%
1 ile 30 arası toplam 162 sonuç

Konu: TSL 34.Hafta | Trabzonspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006

Fenerbahçe için çok rahat bir maç, Trabzonspor şuanki durumu ile Fenerbahçe'ye rakip olabilecek bir takım değildir. Son hafta rahat bir oyun ile kazanarız. Galatasaray maç skorunu bekleriz.

Tek korktuğum isim Yattara, sol kanadımızda oyuncu yok. Fenerbahçe sağ kanadı kullacanktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Fenerbahçe için çok rahat bir maç, Trabzonspor şuanki durumu ile Fenerbahçe'ye rakip olabilecek bir takım değildir. Son hafta rahat bir oyun ile kazanarız. Galatasaray maç skorunu bekleriz.

Tek korktuğum isim Yattara, sol kanadımızda oyuncu yok. Fenerbahçe sağ kanadı kullacanktır.

Valla mactan once hic oyle konusmuyodunuz.

Biz ilk yari cok guzel oynadik, Fb yi ezdik hatta. Bunu ben demiyorum FBTV deki arkadaslarda dedi ( yinede baska yorumcu bulun, bunlar bazen sacmaliyo)

Ikinci yariya Fener toparlandi, biz zaten 2-0 ondeyiz, dusene vurulmaz. Gollerin ofsayt degil diyenlere, Umut Bulutun ilk yaridaki pozisyonunu hatirlatirim. Ofsayta alakasi yokk.

Artik seneye Fenerbahce gercek gucunu gosterir

.
    .
    .

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Yattara'nın maçı olacak bu yüzden bol gollü bir müsabaka bekliyorum. Fenerbahçe'de Semih gol krallığını perçinleştirmek için hırslı oynayacaktır maçı 5-2 kazanırız.
    Buda guzeldi simdi gozume carpti
    Last edited by Bordo61Mavi : 12.Mayıs.2008 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri