1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Biraz fazla mı acaba?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Konu neydi kayboldum

Eskiden ne kadar güzel milli takıma adam seçilince o an milli takım adamı olurdu.Şu takımdandı bu takımdandı kimse düşünmezdi.Son senelerde medya profili değiştiği için bu tür düşünceler meydana geliyor yok GS 'den 6 oyuncu FB'den 7 oyuncu alınmış,yok golü fenerli şu oyuncu atmış beşiktaşlı oyuncu asist yapmış gsli oyuncular gününde değilmiş takımı yakmış gibi Ben birisi milli takıma seçildi mi o kişide kırmızı beyazdan başka renk görmem,ister 11 kişi Gs'den ya da FB'den ya da BJK'dan vs vs ... ilk 11'de oynasın.

Quote Originally Posted by chewbacca128 View Post
    Ben birisi milli takıma seçildi mi o kişide kırmızı beyazdan başka renk görmem,ister 11 kişi Gs'den ya da FB'den ya da BJK'dan vs vs ... ilk 11'de oynasın.
    Keşke bu düşünce herkeste olsa. O zaman Türk Futbol'u hakkettiği mevkiye gelecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by chewbacca128 View Post
    Konu neydi kayboldum

Eskiden ne kadar güzel milli takıma adam seçilince o an milli takım adamı olurdu.Şu takımdandı bu takımdandı kimse düşünmezdi.Son senelerde medya profili değiştiği için bu tür düşünceler meydana geliyor yok GS 'den 6 oyuncu FB'den 7 oyuncu alınmış,yok golü fenerli şu oyuncu atmış beşiktaşlı oyuncu asist yapmış gsli oyuncular gününde değilmiş takımı yakmış gibi Ben birisi milli takıma seçildi mi o kişide kırmızı beyazdan başka renk görmem,ister 11 kişi Gs'den ya da FB'den ya da BJK'dan vs vs ... ilk 11'de oynasın.
    Kaan abi bizdede öyle bir şey yok Herşey Türkiye İçin. Ama Bizi başaraı yakalıtacak kadronun en kalitelisini söylemeye çalısıyoruz...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri