-
giresunspor sezonu Emrah KOL ve antonun golleri ile kapadı..Ordu ile öyle bir maç yaptılarki gerçekten her iki takım taraftarını da anlamak mümkün değil.
Ordu -Giresun Samsun hattında 4 yıl avukatlık yaptım gerzmediğim ilçesi kalmadı ikisininde ..Ordu Merkezle Giresun Merkez arası yeni yapılan yollarla en geç 1 saate bile gidilebilir yakınlıkta ama gel gör ki bir kafa göz yarmadıkları kalmış birbirinin ...üstelik bu iki şehrin insanlarının bir çoğu birbiriyle akraba ve neredeyse 15 dakkada bir servis kalkıyor iki şehir arasında ama neden bu düşmenlık nedir bu kavga gerçekten neredeyse birbirine yapışık iki şehirin birbirini yemesi çok anlamsız...
girsun Bolusporu kardeş ilan etmiş iyi hoş ne güzelde..bolusporu kardeş ilan et yanı başında ki gerçek kardeşin şehri düşman ilan et..
yani tabi sadece giresun değil aynı şekilde Ordu da kabahatli...saha olaylarından geçilmiyor...kartal maçında aynı giresun maçında aynı...
allah iki takımın da taraftarına akıl fikir versin...
tabi bu arada bunun FM yede yansıması olacaktır..dost klüp olarak BOLUSPOR ...sevilmeyen rakip klüp olarakta Orduspor yer alacaktır..gerçi şimdi hatırlamıyorum belkide yapılmıştır bile....
Emrahın performansında Murat haklıymış..sakatlıktan dolayı ligin ikinci yarısının büyük bölümünde göremedik kendisini sonra toparlandı ...
antonun formu inişli çıkışlı ...son haftalardaki performansı ile akıllarda kaldı umarm önümdeki sene tüm sezona yayar bu performansını...
bir kaç iyi transfer şart... özelliklede muhakkak kaleci bulması lazım...yönetim 5 yılda birinci lig demişse ...seneye biraz daha hamle bekliyorum...
ama emrah kol ile sözleşme yeniledilermi bilmem ama yenilemeleri şart...
çünkü bank asyanın kalbur üstü forvetlerinden biri bu adam ve elde tutulması zor olabilir..
Mesaj Yetkileri