1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: [TSL] Bursaspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Garip bir durum var. Süper lig de genelde düşmemeye oynayan Bursa fm2008 de yenilmesi cok cok cok zorlastırılmış bir takım. Heleki deplasmanda yenmek neredeyse imkansıza yakın. Bursa neymiş de haberimiz yokmuş. Bence üstünde daha iyi durulmalı, düşünülmeli. Keza gercekten yenmek cok zor..

1- FM de sadece bursasporu değil bir çok takımı deplasmanda yenmek zorlaştırılmış durumda.. o kadar takımla oynadım bursaspor için özel bir zorluk göremedim...

2- Bursaspor için eğer son iki yılı göz önüne alırsan düşmeye oynayan bir ekip ama buesaspor tarihine bakarsan...bursaspor bir asansör takım değildir dostum...süper ligin en güçlü takımlarından biridir.

3- unutmaki Bursaspor bu kötü sezonunda bile fenerbahçeye 1 puan vermiştir. Galatasaray ve beşiktaş 1-0 la zor bela geçtiler bursasyı ...neymiş te haberimiz yokmuş diyorsun ya kardeş...ne olduğu konusunda ..bursaposrun evinde oynarken kaç bin seyirciyle nasıl bir atmosferde oynadığı...ve geçmişte evinde fenerbahçeye galatasaraya nasıl farklı skorlarla galip geldiğini bilsen böyle yazmazdın diye düşünüyorum...

4- Bursaspor FM deki en iyi takibi yapılan takımlardan biri sen FM de 3-5 maç bursayı yenemedin diye...bu forumlarda gördüğüm en başarılı takım araştırmacılardan birinin emeğini gölgeler şekilde konuşman dooğru değil sevgili dostum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [quote=CoşkuN ÖzdemiR;1108914]FM 2009da biraz düşüş olacak. Aslında Licenta nin dedikleri gibi takım kaliteli ama TD değişimi olumsuz etkiledi. Yoksa iyi oyunculara sahip bir takım Bursaspor. FM 2009 için yeni CA-PA değerlerini koyuyorum..
    Görüşlerinizi bekliyorum.
    /quote]

coşkun mustafa sarp bi 130 olur diye düşünoydum.125 demişin çok öneml bir fark yok gerçi..

volkan şenin set pieces rakamlarını biraz daha yüksek bekliyorumdum..özellikle free kick eğer yalnış okumadıysam 6 yazıyor..daha yüksek olabilirdi sanki..

veli acar 115 pa bimiyorum kardeş ya adam bu sene bursaporun hemen her maçında oynadı sanırım tamam çok etkili değildi ama 115 pa bana biraz az geldi..

bu yukardaki yazdığım üç beş ekleme dışında çalışmanı beğendiğimi ve
    önümüzdeki sene bursasoor ile oynamak için can attığımı söyleybilirim..
    Last edited by OMANA : 12.Mayıs.2008 at 14:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ömer Erdoğan'ın CA 108 çok az olmuş bence. Bu sene nerdeyese her maç oynadı ve Egemenle birlikte çok iyi bir ikili oluşturmuşlardı. Daha da arttırılabilir.
    Volkan Bekiroğlu çok ciddi bir sakatlık geçirdi. En son Ankara maçında 90 dk.yı tamamladı. Geçen sene 34 maçın 32'sinde oynamış etkili bir performans sergilemişti. Onun da biraz daha yüksek olabilirdi.
    Veli Acar, Cihan'dan kesinlikle yüksek olmalı. Keza Bekir Ozan'da aynı şekilde.
    Bursaspor'da bence en düşük CA'yı Cihan hakediyor.
    Çalışman için teşekkürler. Ama daha eksik yanları bana göre var.

Mesaj Yetkileri