Quote Originally Posted by FaLconi View Post
Kanımca mantıksız bi değişiklik olmuş. Bence ya AZ ile dünyanın 1. takımı olana kadar devam etmeli ya da oyuna Twente ile başlamalıydın. Yinede takipçinim..

Evet aslında daha büyük bir kulüpten orta seviyede bir kulübe geçmem mantıksız gibi gözükebilir ama AZ Alkmaar ile yapabileceklerimin hepsini yaptım . Bir tek Şampiyonlar Ligi kalmıştı , orda da ilk 16'ya kaldık ve İnter ile eşleşmiştik . Belki CL'de de kupa kazanırdık belli olmazdı ama kazansaydık daha ilerisi için zevk alamazdım onun için FC Twente'den gelen teklifi kabul ettim AZ Alkmaar'da yaptıklarımızın daha iyisini AZ'den daha düşük bir kulüple yaparsam daha zevk alacağım oyundan . Bunu düşünerek kabul ettim ve doğru karar verdiğime inanıyorum.. Bu arada AZ Alkmaar'daki taktiğimizi kullanacam FC Twente'de daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum ..

Şu an Ligde 23.hafta ve 27 Puanla 11.sıradayız önümüzdeki takımlarla aramızda baya puan farkı var..

Yeni kulubümüzle ilk maçımıza çıkıyoruz. Malesef FC Twente iyi bir takım olmasına rağmen 10 haftadır Ligde galibiyet alamıyorlar..

Hollanda Ligi 24.Hafta Maçı - Excelsior v FC Twente

Gol : Youssouf Hersi ( 15)

10 maç sonra gelen ilk galibiyet ..

Hollanda Ligi 25.Hafta Maçı - ADO Den Haag v FC Twente

Goller : Engelaar ( 3) , Gerritsen (31) , Hersi (53) , Wialaert (73)

Hollanda Ligi 26.Hafta Maçı - FC Twente v Ajax

Gol : Luis Moreira ( 32)

3 Puanı hakeden taraf bizdik .. İşte Basına yansıyanlar ..

Hollanda Kupası Çeyrek Final - RKC v FC Twente

Goller : Hersi ( 5,68) , Luis Moreira ( 28,76) , Huysegems (90)

Hollanda Kupası'nda Yarı Finale yükseldik. Yarı Finaldeki rakibimiz Feyenoord ..