İKİ TRANSFER DAHA
Takımımız fenerbahce de transfer listesine konulan Kemal Aslan ile 100K ytl karşılığı anlaştı.
Sağ beke alternatif olarak Feyenord takımından Ömer Özçelik transfer edildi.Transfer ücreti olarak 55K Ytl ödedik.
Ayrıca satış listesine konulan Kalabane affedildi ve takımla çalışmalara başladı.Kalabane yerine Borbiconi kadrodan çıkarıldı ve transfer listesine konuldu.Kaleci Luiz Martinez de kulübüne geri gönderildi.Kalede Ufuk Ceylana şans vericez.
Bu iki transferle transferi kapamış bulunuyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
H.maçlarının ardından taktiğimi de belirledim.
İşte kullanacağımız taktik:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
takım komutları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktik üzerinde ayrıca bu varyasyonu kullanıcaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TAKTİK HAKKINDA
Taktiği kendim ürettim.Bu taktikle daha önceki oyunumda türk milli takımını tüm turnuvalara götürmeyi başardım.Bir çok skor rekoruda kırdık bu taktikle
Fenerbahçeyle oynadıgım oyunumda şampiyonluklar elde ettim.Kısacası iyi bir taktik.Gol atmanın çok kolay oldugu bir taktik.Önemli olan gol yemememiz bunun için çalışıcaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİG FİKSTÜRÜ
İlk 5 Maç
Gaziantepspor(D)
Galatasaray
Konyaspor(D)
Ankaraspor
Beşiktaş(D)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1.HAFTA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2.HAFTA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3.HAFTA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4.HAFTA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5.HAFTA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İLK 5 HAFTANIN DEĞERLENDİRMESİ
İlk 5 haftada alınan skorlar kötü olsada takımdan memnunum.Büyük takım gibi oynayabiliyoruz ve rakipleri baskı altına alıyoruz ama sonuçlar kötü.Kısa zamanda bunlarında düzeleceğine inanıyorum.İskelet kadroyu yeni yeni oluşturduk,eminim sistemde oturunca bizi kimse tutamıcak![]()