1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: [TSL] Ankaragücü Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beyler unutmayınki bizim u bilmemkaç yaş altılar her turnuvada mütiş işler yaparlar her turnuvada başarılı olurlar 3-5 yaş büyüyünce %75 i kaybolur biz gençlerimize sahip çıkamayan bir ülkeyiz
    bakınız bizim kemalli selçuklu milli takımımız ümit milli maçlarda queresmalı c.ronaldolu portekizi iç dış yendi ama şimdi ronaldo qeresma nerde kemal selçuk nerde ben o maçlarda kemalin ortalığı dağıttığını hatırlıyorum arkadaşlar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Quote Originally Posted by extensor View Post
    beyler unutmayınki bizim u bilmemkaç yaş altılar her turnuvada mütiş işler yaparlar her turnuvada başarılı olurlar 3-5 yaş büyüyünce %75 i kaybolur biz gençlerimize sahip çıkamayan bir ülkeyiz
    bakınız bizim kemalli selçuklu milli takımımız ümit milli maçlarda queresmalı c.ronaldolu portekizi iç dış yendi ama şimdi ronaldo qeresma nerde kemal selçuk nerde ben o maçlarda kemalin ortalığı dağıttığını hatırlıyorum arkadaşlar
    iyi işte, maksat "bu adamda gelecek var, üzerinde durursanız adam olur!" demek değil mi?... o zaman hakedene verelim -9'u felan...

ama, burası Türkiye, bunların hepsi bi kaç sene sonra ortadan kaybolur diye vermezsek, o zaman hata yapmış oluruz...

unutmayalım ki, bizim yönlendireceğimiz bir oyun için yapıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Quote Originally Posted by krapinovic View Post
    iyi işte, maksat "bu adamda gelecek var, üzerinde durursanız adam olur!" demek değil mi?... o zaman hakedene verelim -9'u felan...

ama, burası Türkiye, bunların hepsi bi kaç sene sonra ortadan kaybolur diye vermezsek, o zaman hata yapmış oluruz...

unutmayalım ki, bizim yönlendireceğimiz bir oyun için yapıyoruz...
    işte bu suan hak edıyosa verılmelı-9 ama ne olsa 1-2 seneye kaybolur deyıp vermessenız yanlıs olur

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    işte bu suan hak edıyosa verılmelı-9 ama ne olsa 1-2 seneye kaybolur deyıp vermessenız yanlıs olur
    niye yanlış olur. Hangi türk futbolcusu 170 ca ya ulaşmıştır. 1-2 si hariç
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    niye yanlış olur. Hangi türk futbolcusu 170 ca ya ulaşmıştır. 1-2 si hariç
    cogu futbolcumuz kısılıksız olduklarından 170lere ulasamadı bazılarıda ulastı nıhat gıbı ...... futbolcuların kısılıgı hakkında kısıtlı bılgıye sahıp oldugunuzu varsayarsak -9 hak edene verılmelı......ankaragucu sen mı arastırıyosun abı?

Mesaj Yetkileri