Quote Originally Posted by koray_capello
genel olarak CA ve PA dışında gökhan ın iyi yapıldığını düşünüyorum
Benim gorusum, Gokhan gibi daha potansiyeline varmamis oyunculara genelde rastgele (random) PA verilmesi. Bence -8 veya -9 gibi bir potansiyel Gokhan icin iyi olur. Zaten Jesus_FB ve Demirhanbey'in yaptigi update'de Potansiyeli de -9. (Bu arada belirteyim, bence -10 potansiyeli olmasi gereken ve Turkiye liglerinde su anda oynayan oyuncu yok.)

Ancak Jesus_FB ve Demiryanbey'in yaptigi update'de su anda verilmis ozelliklerle beraber bu PA verilirse, Gokhan belki de dunyanin sayili forvetlerinden birisi oluverir bir kac sene icinde. Current Ability 125'den 150-160'a cikinca bir cok ozellik 2-3 puan yukariya cikacaktir. Yani Dribbling 16-17, Finishing 19-20, Off the Ball 16-17, Technique 19-20, Creativity 17-18 olacaktir ki bu ozellikler Gokhan'i dunyanin en iyi forvetlerinden birisi yapar. Bu ozellikleri bir Eto'o veya bir Henry ile karsilastirdiginda, Gokhan'in biraz fazla abartili oldugunu dusunuyorum.

Ayrica yukselen CA mental ozelliklerde de kendisini gosterir. Bir cok oyuncunun 18-20 finising'i olabilir ancak cok iyi oyuncular ile iyi oyunculari ayiracak en onemli ozellik anticipation, composure, concentration, consistency gibi mental ozelliklerdir. Bu konuda su anda bile Gokhan Henry ve Eto'o ile hemen hemen esit durumda v2'ye gore.