1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Cimboma Müdahale!

Threaded View

Yer kalamış? Bu sana bir şey hatırlatıyordur umarım..biz mecidiyeköye gidip kutlama yapsak ne olur acaba?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Kalamışta, Fenerbahçe tesisleri çok fazla. Bu tesislerden Fenerbahçe büyük gelirler ediyor. Bu yüzden ne tarafa bakakarsanız Fenerbahçe bayrağı gözüküyor. Buda orayı bir bakıma Fenerbahçe kalesi yapıyor. Bununla beraber Bağdat Caddesinide.

Bağdat Caddesinde bildiğiniz gibi Emniyet Müdürlüğü karar alarak Galatasaray'lı taraftarlara şampiyonluk kutlamasını yasaklatmıştı. Ama Galatasaray taraftarı özellike barlar sokağında yaptığı gösterilerde Fenerbahçe'liler ile kavga ederek hoşbir görüntü olmamıştı.

Galatasaray'ın Kalamışta küçük bir tesisi var. Oradan denize girilebiliniyor. İsteyenlerde yüzme havunuzu kullanabiliyor. Burada kutlama yapmak istemişler. Buda doğal bir hakları ama; herkes bu olayların olacağını biliyordu. Keşke yaşanmasaydı kazanan kutlasaydı. Ama bunlar acı gerçekler.

Birde Galatasaray'lılara sorum olacak. Galatasaray adasına Fenerbahçe kutlama yapsa ne olurdu? Bu bunu açıklayabilecek en güzel soru olarak görüyorum.
    Birde bağdat caddesine kutlamaya gitmişler Ben onu da anlamıyorum,Fenerliler belki bir umut diye gidiyor caddeye maçta yenilince ve şampiyonluk gidince bozuluyorlar,içiyorlar..Sonra önlerinden geçen gs'Lilere bakmak yerine dövüyorlar.Olmamsı gerekn bir şey ama oraya giden gs'li de belasını arıyordu herhalde.O gün 4bin civarı fbli taraftar caddede "Aşkınla olduk derbeder " diye yürümüşler...Allahtan polisler gelmişte dağıtmış bunları,zaten gslileri ara sokaklara kadar kovalamışlar
    Last edited by badimadi : 24.Mayıs.2008 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri