Öncelikle bu yazılıma destekleyen dünyanın en büyük markalarından birisi olan Gillette'e Turksportal ekibi olarak çok teşekkür ederiz.
Turksportal Masaüstü 2008 Sponsoru olan Gillette'in Blue 3 ürünü hakkında neler düşünüyorsunuz?
Öncelikle bu yazılıma destekleyen dünyanın en büyük markalarından birisi olan Gillette'e Turksportal ekibi olarak çok teşekkür ederiz.
Turksportal Masaüstü 2008 Sponsoru olan Gillette'in Blue 3 ürünü hakkında neler düşünüyorsunuz?
Last edited by Vieri : 24.Mayıs.2008 at 22:10
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Gillette gerçekten çok kaliteli ama biraz pahalı.Sponsorr oldukları için kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Sponsor oldukları için teşekkür ederiz.Valla kaliteli bir marka vazgeçmem
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
küçüktüm, ilk traşımdı beni bu ilk traşımda yalnız bırakmayan gilletteye teşekkürler ederim. Şu an da Gillette Blue 3 kullanıyorum, maşallahı var çok iyi kerata..
Bide sponsorumuz olmuşlar... İyi ki varsın Gillette, Traş olurum, takımımın başına geçerim...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Traş bıcağı kullanmıyorum. Yüzüm tahrik oluyo
Sponsor oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz.
Siteye sponsor olduğu futbolculardan Beckham'ı getirmelerini istiyoruz
Güne 3-0 önde başlıyoruz gilette ile.
Sponsor oldukları için teşekkür ediyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Daha sakalım çıkmadı Bbam genelde gilette kullanır ama 3 bıçaklıyı denemedi henüz Sponsor oldukları için teşekkür ediyoruz.
Bende Gillette Mach3 kullanıyorum zaten.Teşekkür ederiz kendilerine yardımlarından ötürü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Teşekkürler sponsor oldukları için ama hiç kullanmadım gillette
Ben makine kullanıyorum, daha az tahriş ediyor. Ancak Gilette 3 ' te çekici gelmiyor değil hani..
gilette sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyorum
ben de gillette blue 2 excel kullanıyorum cok da memnunum ayrıca böle bir dünya markasının sponsor olması bizler için gurur verici ben de diyorum artık trasımızı olucaz managerin basına öle gecicez
TariboWest
rakipsiz lider
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
zaten kullandığım bir markaydı ama fm'ye sponsor olmaları markaya olan sempatimi dahada arttırdı. teşekkürler Gilette
derby samurai kullanıodum ama bu olaydan sonra hepsini kaldırıp çöpe attım...gilette nin üstüne yoq...
giletteye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.. uzun zamandır gilette ürünleri kullanıyorum gayette memnunum..
Gillette'ye sponsor oldukları için teşekkürler...
Gilette 5 bıçaklıyla traş oldum dün akşam. Gerçekten mükemmel traş ediyor...
Yüzüme zarar verdiği için jilet kullanmıyorum. Üç yıldır makine ile traş oluyorum. Ama askerde makine ile tıraş olamıyacağım için bir altı-yedi yıl sonra Gillette kullanabilirim.
Mach3'le başladık, Mach3'le devam ediyoruz. Eksik olmasınlar.
Gillette Mach3 kullanıyorum bende.
So what?
Saike
benım sakallar cok seyrek oldugundan kullanamıyorum ama denıcem
Gillette Sensor Excel Kullanıyorum. Mach3 oynar başlı olduğundan sinir oluyorum
Sponsor oldukları için teşekkürler..Gillette Fusion u tavsiye ederim herkese..
Fikirlerim burada
bence isabetli bir reklam olmuş "güne 3-0 önde başla" sloganı hoşuma gitti ve 3 bıçaklı bağlantısı ile güzel uyuşmuş.. reklamıda heryerde görüyorum
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht