Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ilhan Parlak'in PA'si -9 yani 150-180 arasi cikma ihtimali var senin bi oynunda 170 cikar baska bi oyununda 150. Yanliz -9 PA hak etmedigini ben de dusunuyorum ama 2 sene evel u-19 avrupa sampiyonasinda gol krali olmus bir isim Ilhan Parlak o yuzden Baris Memis ole su turnuvada odul almis yok su turnuavada gol krali olmus diyerek de Baris Memis argumanina bisey katmiyorsun. Hangi turnuvalarda yapmis bunu?

Baris Memis su anda -9 PA hak ediyorsa bunu genc yasina ragmen Trabzonspor'un A takiminda gostermis oldugu performansdan dolayi hak ediyordur baska bisey den dolayi degil ama su durumda da Gokdeniz Karadeniz'i satmis bir Trabzonspor'un Baris Memis'den baska bi imkani yoktur belki de Gokdeniz'i nasil olsa Baris var diye sattilar bilemem.

Baris'in su andaki oyundaki durumunu ise aciklamak cok kolay 802 ciktiginda Baris Trabzonspor'da su anda gostermis oldugu performanis gostermiyordu hatda daha henuz oyunda bile yoktu Baris dun cikmis bi oyuncu degil evet ama su yariya kadar -9 kesin alir denicek bi oyuncu da degildi ama ytenkli ve gelecek vaad eden bi oyuncu oldugu icin de -8 PA verilmis. Turkiye'de -9 ole kolay kolay verilmiyor fark ettisen. Gecmis topiklere bi goz atmani ve olaylari biraz daha iyi anlamayip yorum yapmani tavsiye ederim.

Son olarak Arda icin Ersun Yanal'in eseridir demek Arda'yi tanimamaktir. Tipki Baris Memis gibi Arda'da o zamana kadar taninmayan bi oyuncu degil di bilen biliyordu genc millileri takip eden gayet iyi taniyordu ama o zamana kadar kendisini Galatasaray paf takiminin disinda bi kac hazirlik maci haricinde pek gostermemisti ve FM 2007'nin biler ilk surumunde oldukca dusuk bi PA verilmisti ona 135 gibi bisey di sanirim eksili bile degildi yani.

8.02 versiyonu yükledim yeni oyun açtım ama barış memiş trabzonsporda yok risp galan hala takımda yüklemedemi hata yaptım bulamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

18A da olabiliyor barış

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by leonXxX View Post
    8.02 versiyonu yükledim yeni oyun açtım ama barış memiş trabzonsporda yok risp galan hala takımda yüklemedemi hata yaptım bulamadım
    8.0.2'de Barış Trabzonspor'da Risp Ankaraspor'da...Tekrar yükle istersen.

barışı bırak risp musampa takımda anlamadım bu işi.oyunda arama yaptım barıs memiş yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    oyunumu yeniden yükyeyeyim yoksa indirdiğim 802 dosyasınımı
    Last edited by leonXxX : 07.Mayıs.2008 at 21:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ilk once yanlis bolumdesin burasi arastirma alani. Baris Memis son cikan yamada var bu konu hakkinda konusucak bisey yok. Eger nasil yuklencegini neyi nasil yapicagini bilmiyorsan teknik sorularin soruldugu bolume git forumda bi arama yap bakalim sorularina cevap var mi eger yoksa orada bu tur sorulari sorarsin cunku yeri degil burasi.

Dosyayi yukledin de bakalim actin mi dosyayi? Oyunu guncellendin mi? Yeni oyun baslatiginda orijinal eski database ile yeni database arasinda secim yapma opsiyonu cikiyor mu? bu sorulara cevap bulamiyorsan http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=197 buraya tikla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut Bulut,Barış Memiş vb. oyuncuların PA değerleri artmalı
    Barış'ın 150 idi sanırsam 160 ve üzeri olmalı bence çok iyi bir futbolcu
    Umut da şuan değerinin çok çok altında FM'de oda düzeltilmeli

Gökdeniz'in de özellikleri ve Pa'sı düşürülmeli

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post

1.Gökdeniz Trabzon´da oynamiyor,Trabzonspor´un arastirmacisinin onun özellikleriyle oynama sansi yok.

2.Gökdeniz´in Rubin de nasil oynadigina bir bak,izle maclarini bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post

Baris icin girilmis set PA yok -8 yani 130-160 arasi cikma ihtimali var oyundan oyuna degisiyor...

Umut hakkinda bak bazi arkadaslar kendileri profil yapmislar ne duzeltsin bi anlat bakalim onlar neler yapmis mesela katilip katilmadigin noktalari goster bize....

Gokdeniz zaten Rubin Kazan'da artik ama haklisin berbat bi futbolcu 120 CA ve 135 PA olmasi lazim. Baris simdiden ondan kat ve kat daha iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sizi anlamak olanaksız.Hangi gözle izliyorsunuz adamı?Gökdeniz berbat olsaydı 8 milyon avroya gitmezdi.Ayrıca Gökdeniz Trabzonu 2 yıldır taşıyor.O olmasa Trabzonspor 10. sırada bile olabilirdi en düşük olasılıkla.Umut Bulut'u benim kendi oyunumda 135 verdim şimdiki yetenek değerine(Current Ability) ilerideki değeri ise 150 ulaşır mı ulaşmaz mı orasını Umut gösterecek.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Trabzonspor Altay dan stoper Ibrahim Ozturk ile 3 senelik anlasma imzaladi. Cok mucadeleci ve caliskan bir oyuncu Bulent Korkmaz tarzindan bir stoper, en onemlı ozellıklerınden bırıde gerıden ayağa pasla takımı ileriye taşımadaki başarısı...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Genç kalecimiz Onur Recep Kıvrak gerçekten çok sağlam geliyor .. İlk kez bir derbi maçına çıkmasına rağmen kalesinde büyük güven verdi.. Tolga Zengin'den daha iyi bir kaleci bana göre.. Üzerinde durulması gerekiyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca her ne kadar Umut'a kızsak da adam 2 senede tek başına Süper Lig'de 30 gol attı. Bu golleri atarken de yanında bir destekcisi yoktu .. Tek forvet oynaması ve arkasında servis yapacak oyuncu olmamasına rağmen 30 gol çok iyi bence.. Seneye gerekli transferler yapılırsa daha farklı bir Umut izleyebiliriz.. Fatih Tekke-Umut ikilisi oynuyabilseydi bence gol rekoru kırabilirlerdi. Biri savaşcı,mücadeleci diğeri ise mükemmel bir bitirici..
    Last edited by shamur1 : 11.Mayıs.2008 at 04:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Yattara ve Umut'a ca artisi verilebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Genç kalecimiz Onur Recep Kıvrak gerçekten çok sağlam geliyor .. İlk kez bir derbi maçına çıkmasına rağmen kalesinde büyük güven verdi.. Tolga Zengin'den daha iyi bir kaleci bana göre.. Üzerinde durulması gerekiyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca her ne kadar Umut'a kızsak da adam 2 senede tek başına Süper Lig'de 30 gol attı. Bu golleri atarken de yanında bir destekcisi yoktu .. Tek forvet oynaması ve arkasında servis yapacak oyuncu olmamasına rağmen 30 gol çok iyi bence.. Seneye gerekli transferler yapılırsa daha farklı bir Umut izleyebiliriz.. Fatih Tekke-Umut ikilisi oynuyabilseydi bence gol rekoru kırabilirlerdi. Biri savaşcı,mücadeleci diğeri ise mükemmel bir bitirici..
    Onur'un CA ve PA yükseltildi.Onur bencede Tolga'dan daha iyi bir kaleci olacak özellikle refleksleri oldukça iyi seviyede...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Onur'un CA ve PA yükseltildi.Onur bencede Tolga'dan daha iyi bir kaleci olacak özellikle refleksleri oldukça iyi seviyede...
    Onur'un PA'yi ne yaptiniz bilmiyorum ama Bence -8 PA olmasi mantikli simdilik yasi da daha 20 cunku. Her ne kadar Milli Takim'a secilmis olsa da Tolga'nin CA ve PA'de kesinlikle Aykut Ercetin ve Serdar Kulbilge gibilerini gecmemeli hatda onlarin gerisinde olmali bence 115-120 CA max PA de 135-140 max yani Serdar ve Aykut'dan PA en az 5-10 puan geride olmali CA de ayni sekilde. Onur'da 115-120 CA olabilir ve PA'de -8. Onur'un gelecegi cok parlak ama ben Tolga'dan hic umutlu degilim.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

ak Onur u yakından tanıyan biri olarak 2-3 yıl içinde A milli olacağından hiç kuşkum yok... Onur un en büyük avantajı yaşına göre oldukça olgun ve tecrübeli bir kaleci olması. konsantrasyonu ve soğukkanlılığı çok yüksektir, diğer arkadaşlarında dediği gibi refleksleride oldukça iyi, ancak halen topu oyuna sokmada gerek elle gerekse ayakla oyuna sokmakta büyük sıkıntıları var, yan toplar da da henüz üst düzeyde değil. PA' sını 8.02 i de -7 yapmıştım ama şu geldiği noktada -8 de verilebilir, ancak 110 - 112 seviyesinde bir CA nın yeterli olabileceği kanaatindeyim...

saygılarımla... çağdaş ve onur dan sonra trabzon a gelen diğer izmirden yetişme yeni transfer ibrahim e de dikkat...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kalecilik tarzı olarak serdar a benzediğini söyleyebiliriz ancak kesinlikle serdar dan daha yetenekli ve potansiyelli...
    Last edited by midfielder1912 : 15.Mayıs.2008 at 00:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence de Serdar'dan daha iyi bir yere gelecek, Serdar'ın 25-26 yaşından sonra ünlendiğini düşünürsek, Onur çok daha erken parladı, maç oynaması tecrübe kazanması açısından çok önemli.

İBB maçında yan topa çıkmadığı için kornerden yedi, tabi Trabzon defansının da hatası vardı Adriano'yu bomboş bıraktı. Yan toplarda fazla öne çıkmadığını sınırlı bir alanda oynadığını söyleyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    Trabzonspor Altay dan stoper Ibrahim Ozturk ile 3 senelik anlasma imzaladi. Cok mucadeleci ve caliskan bir oyuncu Bulent Korkmaz tarzindan bir stoper, en onemlı ozellıklerınden bırıde gerıden ayağa pasla takımı ileriye taşımadaki başarısı...
    bu arada aldığımız duyum patladı, kendimizi doğrultalım bari, ibo bursa ile anlaştı...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

OFTAŞ'tan Remzi Giray Kaçar ile 3, Germinal Beerchot takımından Gustavo Colman ile 5, Dinamo Zagreb'ten Hrvoje Cale ile 4, Unterhaching'den Cehun Gülselam ile 3+1 yıllığna sözleşme imzalanmıştır..

Ayrıca aldığımız duyumlara göre Dardanelspor'dan Buğra ve İsmail Özeren ile 5 yıllık sözleşmeler imzalanmıştır.Ancak bu iki ismin transferi henüz resmi sitede duyurulmamıştır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

giray için 2 milyon, cale için 2.2 milyon, colman için 1 milyon, ceyhun içinde 800 bin euroluk bonservis bedellerinden söz ediliyor... resmi açıklama henüz yok...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gustavo Colman için yaklaşık 2.5 M Avro bonservis ödenecek. 1 Milyon değil.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

giray içinde 2.9 mılyon dolar oldugunu duydum kanal 7 nın spor haberınde

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Gustavo Colman için yaklaşık 2.5 M Avro bonservis ödenecek. 1 Milyon değil.
    hocam dediğin gibiyse deli para harcıyor demektir trabzonspor, ama belçika da ki genel piyasaya bakıldığında 2.5 milyon avro deli bir para, bu kadar yüksek para verildiyse yazık olmuş, çünkü belçika milli takımının direkt oyuncuları bile 1 - 1,5 arasında el değiştiriyor... resmi açıklamayı merakla bekliyorum...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Resmi sitede verilen paralar hakkında bir bilgi verilmedi.İlerleyen günlerde bir bilgi verilecektir diye umuyorum.Ama Colman'a 2 milyon € verildi diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Colman'a en fazla 2 M Avro ödenmiştir.Daha fazla olacağını sanmıyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

2 yada 2.5 M Avro bile çok fazla bana göre. 4-5 Trilyona yaklaşan bir bonservis bedelinden bahsediyoruz. Umarım bu paranın karşılığını görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Çanakkale den gelen 2 genç oyuncu ile ilgili bir alıntı;

"Buğra sağ açık zaman zaman da forvet oynayabiliyor.Çok süratli.Belki de Türkiye Liglerinin en süratli futbolcularından biri.En önemli özelliği de sürati zaten.Sıfıra inip yaptığı ortalarla çok gol attırdı bizdeyken. Dardanelspor'un en iyi futbolcusuydu geçen sezonda.

İsmail sol bek.Ortada da oynayabilir.Ofans yönü zayıf.Ama defansif yönden iyidir.Süratli ve dönüşlerde hızlıdır.Bence 1 sezon daha oynadıktan sonra gidebilirdi Trabzona.Biraz erken oldu transferi."
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    Çanakkale den gelen 2 genç oyuncu ile ilgili bir alıntı;

"Buğra sağ açık zaman zaman da forvet oynayabiliyor.Çok süratli.Belki de Türkiye Liglerinin en süratli futbolcularından biri.En önemli özelliği de sürati zaten.Sıfıra inip yaptığı ortalarla çok gol attırdı bizdeyken. Dardanelspor'un en iyi futbolcusuydu geçen sezonda.

İsmail sol bek.Ortada da oynayabilir.Ofans yönü zayıf.Ama defansif yönden iyidir.Süratli ve dönüşlerde hızlıdır.Bence 1 sezon daha oynadıktan sonra gidebilirdi Trabzona.Biraz erken oldu transferi."
    çok güzel tasfirlemişsin sen nerden biliyorsun yahu

arkadaşlar bu iki oyuncuyu ben yaptım ikisinide bir sezon boyunca çok izledim hatta 10-15 maç önce dedimki ismailin cası 110 olabilir murat kardeşim dediki olmaz sinan si kriterleri var şimdi biraz daha özgürüm ama o kadar olmayacak tabi

ismail dardanalsporun key playeri değil as oyuncusu bile değil rotasyonu trabzonlu arkadaşlarımı bilgilendireyim 1,88 boylarında çok iyi savunma yapabilen çok dayanıklı çok güçlü bir oyuncudur grosso gibidir yada zebinanın sol bek olanı

buğra da taraftarın sevgilisiydi amr st sayılabilir çizgiye inmeyi sever çok süratli dengesi gücü iyi değil

ismailin ca sı 77 pa sı -7 buğranın cası 83 pası -7 diye düşünüyorum ikiside 23 yaşında
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

kaynaklarımız sağlammış desene... arkadaşlar sağolsun yardımcı oluyorlar...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

colman umarım iyi çıkar çünkü bu kadar yüksek para ve 5 yıllıkta kontrat ama bu sene trabzon işi sıkı tutuyor gibi ..başarılı oalcaklardır diye sanıyorum...gençleştirme hareketinede girmişler bol alternatifli bir kadroları olacak...tek endişem ersun hocanın ilk haftalarda bocalayıp gönderilmesi çünkü ersun yenal sistem hocası bir iki maçlık motivasyonlarda iyi değil ama takıma sistemi oturttuktan sonra trabzonu ilk üçe sokacaktır...keza ankaragücünün kısıtlı kadrosunu 4. yapmayı başarmıştı...

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri