Şimdi Orduspor araştırma konusu son mesajlarda GS' lilerin istilasına uğramış ve Cafercan propagandası yapılır hale gelmiş. Öncelikle Cafercan' ı bu sezon iki defa canlı izledim. Biri Kartalspor - Orduspor diğeri de Kocaelispor - Orduspor maçlarıydı. İki maçta da Cafercan' ın sahanın en teknik oyuncusu olduğu, top ayağındayken çok rahat olduğu ama buna karşı takım savunmasına hiç katkıda bulunmadığı, vizyonunun pek olmadığı, dayanıksız ve güçsüz oldıuğunu gözlemlemiştim.
Kendisini İBB takımında da geçen sene izlemiştim. Orada da hiç bir zaman savunmayı düşünmüyordu yine güçsüzdü pek koşmıuyordu çalışkan değildi ama topla etkiliydi. Nasıl etkiliydi Olimpiyat stadı gibi büyük ölçülerde olan sahalarda rahatça diklemesine gidebiliyordu açık olan buldukça. Ama Kartal gibi daha küçük ölçüdeki sahalarda sıkıntı yaşıyor. Rakip Kartal ve Kocaeli gibi sürekli alan daraltan takımlar olunca bir anda Cafercan sahadan siliniyor. Tekniğini efektif kullanamıyor. Alt liglerde Aydın Tabak isimli bir futbolcu var. Kasımpaşa' nın oyuncusu ilk devre giresun' da kiralıktı. O da Cafercan kadar teknik hamut gibi bilekleri var eskiden de öyleydi ama Türkiye' de sırf teknik pek birşeye yaaramıyor. Bu yüzden Cafercan' ın pa' sı 120 verilmiştir. Zaten 120' de kötü değildir. Oyunda 120 Ca' ya ulaştığında dediğiniz gibi 4 büyükler haricinde Anadolu takımlarında önemli bir oyuncu haline gelecek. Futbolda olmaz olmaz ama Cafercan Anadolu takımlarnda rotasyon oyuncusu olur bu gidişle.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]