Gençlerbirliği'nde imzalar sürüyor
Kırmızı-Siyahlılar Samsunspor'dan transfer ettiği 20 yaşındaki Emre Balak ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladı.
"emre nin 120 bin ytl gibi bir yetiştirme payı karşılığında transfer olduğunu tahmin ediyorum"
İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine yöneticiler Serdal Ulusoy ve Mehmet Balıkçıoğlu katıldı. İmza töreninde açıklama yapan Serdal Ulusoy, hedeflenen doğrultu da Türk futboluna yeni isimlerin kazandırmak adına "Önce insan sonra da futbolcu zihniyetiyle kadromuza kattığımız Emre arkadaşımızın hem Gençlerbirliği'ne hem de Türk futboluna çok büyük katkısı olacağına inanıyorum" dedi.
Samsunspor'dan transfer edilen stoper Emre Balak, Gençlerbirliği'ne gelmekten mutlu olduğunu belirterek, "Burada kendimi kanıtlamaya geldim" diye konuştu. 20 yaşında başkent ekibiyle sözleşme imzalayan Balak'ın, genç ve ümit milli takımda 50 kez ay-yıldızlı formayı giydiği belirtildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gençlerbirliği, Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryaspor forması giyen golcü oyuncu Mustafa Pektemek ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcac ile yöneticiler Sinan Gürsoy ve Cüneyt Üstündağ'ın hazır bulunduğu imza töreninde 20 yaşındaki genç golcü kendisini 5 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
İmza töreninde bir konuşma yapan İlhan Cavcav, Mustafa'yı uzun süredir takip ettiklerini belirterek, "Genç ve kabiliyetli bir futbolcuyu Gençlerbirliğine kazandırdığımız için mutluyum. Mustafa'nın Gençlerbirliğine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu. Cavcav bir soru üzerine ise dış transferde, Koray Avcı ve Bülent Bölükbaşına teklifte bulunduklarını ve bunun sonucunu beklediklerini söyledi.
Genç golcü Mustafa Pektemek ise, Gençlerbirliği gibi bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Kendime güveniyorum. Burada kendimi ispatlayıp milli takıma kadar yükselmek istiyorum. takımda kaliteli golcüler var ama ben yedek oturmaya gelmedim. Antremanlarda iyi olan formayı alır" dedi. Konuşmaların ardından Mustafa Pektemek yeni forması ile basın mensuplarına poz verdi. 20 yaşındaki genç golcü U-19 milli takımında 11 kez forma giymişti.

Kırmızı-Siyahlılar Samsunspor'dan transfer ettiği 20 yaşındaki Emre Balak ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladı.