Originally Posted by
shamur1
Emrah Kol bu 3 oyuncudan daha öndeydi . Bence Trabzonspor'da düşünebilirdi çünkü bu oyuncuya hiç şans verilmedi. Kiralandığı Sarıyer ve Giresunspor'da da iyi bir performans ortaya koydu.
Ufukhan özellikle Halilhodzic döneminde F.Bahçe maçıyla formayı aldı ve çok iyi bir başlangıç yaptı , o sezonu da baya iyi geçirmişti. Ama ardından gelen Ziya Doğan Ufukhan'ın yüzüne bile bakmadı ve bir anda kendisini kadronun dışında buldu.
Murat Ocak Fatih Terim'in Milli takıma çağrılmasından sonra Trabzonspor'a transfer oldu. Bana göre fena bir oyuncu değildi. Sol ayağına çok hakim bir oyuncu ve isabetli ortaları vardı. Ama yine Ziya Doğan tarafından sırf oğlu Celaleddin yüzünden takımda düşünülmedi ve İ.B.B ye kiralandı. Şu an bu oyuncuyu Trabzonspor'da görmek isterdim. Sol beke nazaran sol açıkta oynayabilecek bir yapısı var.
Cem Demir e şans verildi ama o bunu kullanamadı . Özellikle zamanında A.Sebatspor'a kiralık gitmeyi reddederek bu oyuncu gözden düştü. Hiç bir numarasını göremedim bence bu 4 oyuncu arasından en vasatı.
Toparlayacak olursak yinede bu 4 oyuncu Manisa'ya çok şey katacaktır Bank Asya 1.Ligi için. Özellikle Emrah Kol , Ufukhan ve Murat Ocak.
Nedendir bilinmez ama Fatih Terim bu sene de aynı şeyi yaptı. 250 bin Avro ya anlaştığımız Ceyhun Gülselam'ı Milli Takıma çağırarak fiyatını yükseltti ve yanlış hatırlamıyorsam 750 bin Avro'ya malettik Ceyhun'u. Yani Fatih Terim'e bir anlam veremiyorum bu oyuncuların fiyatını arttırmak için mi yoksa gerçekten denemek için mi çağırıyor anlıyamadım.