Benim bildiğim kadarıyla Barış Memiş sağ ayaklı.Niye sol ayak değeri 20 ?
Benim bildiğim kadarıyla Barış Memiş sağ ayaklı.Niye sol ayak değeri 20 ?
Baris Memis kesinlikle saglaktir bu arada naturel mevkisi AMR'dir sakin ha AML yapmayin AML accomplished olabilir sadece.
Vision icin 13 bence fazla 12'den fazla olmaz Arda'nin ki bile 12. Passing'de 12'ye dusebilir. Dribbling 13, Crossing 12 daha uygun degerler olur gibime geliyor.
Caner Erkin ve Nuri Sahin'e bile -9 verilmedigi ortamlarda Baris'a verilmesini pek dogru bulmuyorum ama siz bilirsiniz. Bu arada Caner Erkin gibi Umit Milli takimda banko olan ve A milli olmus bi oyuncunun CA'si bile 115.
ardanın seneye vision özelliği bence büyük ihtimalle artacak bu yüzden arda 12 diye yorum yapılmamalı.
nuri şahine sırf işlerine gelmediği için -9 verilmiyor yoksa zaten o profili bulunan o yaşta birine -10 bile verilebilirdi.onunki ile bu farklı bir şey.zaten onun c.a. sı 145 kalitesi tartışılmaz.
caner erkin jo şov yaparken rusyada hiç bir şey yapmıyor.ayrıca caner barıştan 2 yaş daha büyük.belkide o da milli takıma seçilir.kendi takımında forma giymesi lazım.reserve den öteye gidemiyor.
bana stengh ve long shot biraz fazla gibi geldi sanki 1-2 puan düşebilirdi ikisi.
nekop@
CA biraz daha aşagıya çekersem oyunda direk o bölgeye 1-2 orta sınıf adam alınıyor ve Barış neredeyse hiç forma şansı bulamıyor.114-116 arası bir seviyeden aşagısı pek kurtarmaz birde dikkat ettiysen iki ayagınıda kullanıyor.Ayagını 8-9 yapsam zaten 110 seviyelerine geliyor.
arkadaş zaten açıklamış c.a.ası neden böyle diye.2 ayaklı biri.
Arda'nin bu sene arta bilir ama Arda 20 yasindayken o seviyede idi su anda 18 yasinda olan bir Baris'in daha iyi oludugunu dusunmuyorum. Caner Erkin Baris'dan iki yas buyuk olmasi zaten CA'ini ortaya atmamim nedenidir yani Baris daha henuz Umit Milli takimda bile oynamiyor ama o takimin banko isminden daha yuksek CA aliyor olmasi. Ayrica CSKA Moskva'da oynamak baska gecen seneki Trabzonspor'da oynamak baska Baris su anda alternatifi bulunmayan birisi Trabzonspor icin. Jo ile Caner ne alaka ikisi farkli mevkilerin oyuncualri bi kere.
Baris in su profilindeki ikinci ayagi 12 degeri verilmis yani iki ayakli degil 15+ iki ayakli demektir.
Bu arada Long shots bence de dusmeli Baris'in yasindaki bi oyuncuya 13'un verilmesi bu oyuncunun sik sik uzaktan gol attigi anlamina gelir ilerde de 16-17 gibi cok yuksek degerlere kovusur Deivid gibi yani.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ceyhun Gulselam'in durumunu bende cok merak ediyorum hatda bu sayfadaki ilk mesajimda sordum bende ama Baris Memis aldi gundemi goturdu.
Last edited by licentia : 31.Mayıs.2008 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)