Emre transferi oldu bitti .Hayırlı olsun demek düşer bizede.En iyi oynadığı gibi oynamasını ve faydalı olmasını dilerim Türk futboluna.
Kendisine sürekli katil diye bağırılmışsa eğer ve öyle bağıran bir takıma gitmek istediyse bu kişinin kişisel tercihidir.O kişinin kendisinin düşünmesi bir konu.Yargılama yapılması yanlış olur çünkü kendi vicdan mukayesesi.Biz çok çabuk tüketen bir toplumuz.Dün dediğimizi yarın unuturuz.O zaman hata yapan taraftarların şimdi gönlünü alacağını sanıyorum.
Emre'nin başına gelen ise herkesin başına gelebilirdi.Otoyolda bir araç kişiye çarpıyor çarpa çarpa Emre'nin aracının önüne geliyor o da hiç düşünmeden hastaneye götürüyor fakat olay anı ile ilgili tam bir kanıt olmadığından onun üzerine yerleşiyor.Bizde böyle hastaneyede polisede gitsek haklı olsak bile korka korka gidiyoruz başımıza ne gelecek diye.
Sonra zaten o aileye inanılmaz bağışlarda bulundu.Sürekli onlara baktı,ev aldı.Yapacağının en iyisini yaptı.
Galatasaray'dan gittikten sonra dönmelerini istemediğim 3 oyuncu vardı.Okan Emre ve Hakan.Hepsinin sebepleri birbirine bağlı ama Adnan Polat temizlik operasyonunu yüzüne gözüne bulaştırdığı için kamuoyuna şirin gözükmek açısından tuttu birde heykelini dikmeye kalktı.Bir de belirsiz bir görev teklif etti.Amacı nasıl olsa kabul etmez biz teklif etmiştik olayına girmek.Teklifi kabul ederse ne yapacağını çok merak ediyorum.Atacaksan adam gibi at,istemiyorum dediğini her yere söyle.Gençlerin başından uzaklaştırmak istediğin adamı yok öyle bir şey der gibi gençlerin başına geç diye teklif etme.
Şu an o konu hakkında kulup içinde çok hararetli tartışmalar oluyor.İleride neler olur bilinmez.
Benden hızlı yazarsanız tabi silinen mesajdan alıntı yaparım istemeden.reflekslerim o kadar genç değil