1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Benmi Yanlış Biliyorum? 29 yaşına Gelmiş ve Geçen Sene Attığı Gollerle Çıkış Yapan bir Oyuncu Değilmidir Kanoute?? Allah Allah Sanki Kötü bir Forvet Dedik..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Benmi Yanlış Biliyorum? 29 yaşına Gelmiş ve Geçen Sene Attığı Gollerle Çıkış Yapan bir Oyuncu Değilmidir Kanoute?? Allah Allah Sanki Kötü bir Forvet Dedik..
    Hooijdonk'da ilk şampiyonluğunu 34 yaşında Fenerbahçe'de yaşadı. Fenerbahçe'de o yaşa gelmesine rağmen iki yıl oynayarak iyi işler yaptı. Şimdiki takımımızda böyle bir oyuncu olsa bu sezon Avrupa'da Chelsea eler, Türkiye'de de şampiyonluğa ulaşabilirdik. Forvetlerde bana göre yaş o kadar önemli değil.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Hooijdonk'da ilk şampiyonluğunu 34 yaşında Fenerbahçe'de yaşadı. Fenerbahçe'de o yaşa gelmesine rağmen iki yıl oynayarak iyi işler yaptı. Şimdiki takımımızda böyle bir oyuncu olsa bu sezon Avrupa'da Chelsea eler, Türkiye'de de şampiyonluğa ulaşabilirdik. Forvetlerde bana göre yaş o kadar önemli değil.
    evet önemli olan takıma uyumu ki Kanoute Hooijdonk'tan daha kaliteli eğer tutarsa daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    evet önemli olan takıma uyumu ki Kanoute Hooijdonk'tan daha kaliteli eğer tutarsa daha iyi olur
    Evet Kanoute kaliteli bir oyuncu. Fenerbahceye geldigi taktirde de cok iyi maclar cikartabilir. Ancak Hooijdonk'tan kaliteli denilirse orada bir "Dur bakalim" demek isterim. Hooijdonk ve Kanoute'yi karsilastirmaya calisayim:

(20 puan uzerinden)

Hooijdonk - Kanoute

Sut Isabeti : 18 - 16
    Hava Hakimiyeti: 17 - 18
    Teknik: 19 - 14
    Hizli karar verebilme : 16 - 12
    Ceviklik : 13 - 15
    Pas : 16 - 11
    Topla denge : 12 - 15
    Pozisyon Alma Yetenegi : 16 - 14

Yukarida saydigim degerler benim tahmini degerlerimdir. Ve bana gore Van Hooijdonk'un futboluna kiyasla Kanoute'den daha kotu bir futbolcu oldugunu soylemek Hooijdonk'a buyuk vefasizlik olur...

Mesaj Yetkileri