Benmi Yanlış Biliyorum? 29 yaşına Gelmiş ve Geçen Sene Attığı Gollerle Çıkış Yapan bir Oyuncu Değilmidir Kanoute?? Allah Allah Sanki Kötü bir Forvet Dedik..
Benmi Yanlış Biliyorum? 29 yaşına Gelmiş ve Geçen Sene Attığı Gollerle Çıkış Yapan bir Oyuncu Değilmidir Kanoute?? Allah Allah Sanki Kötü bir Forvet Dedik..
Hooijdonk'da ilk şampiyonluğunu 34 yaşında Fenerbahçe'de yaşadı. Fenerbahçe'de o yaşa gelmesine rağmen iki yıl oynayarak iyi işler yaptı. Şimdiki takımımızda böyle bir oyuncu olsa bu sezon Avrupa'da Chelsea eler, Türkiye'de de şampiyonluğa ulaşabilirdik. Forvetlerde bana göre yaş o kadar önemli değil.
Evet Kanoute kaliteli bir oyuncu. Fenerbahceye geldigi taktirde de cok iyi maclar cikartabilir. Ancak Hooijdonk'tan kaliteli denilirse orada bir "Dur bakalim" demek isterim. Hooijdonk ve Kanoute'yi karsilastirmaya calisayim:
(20 puan uzerinden)
Hooijdonk - Kanoute
Sut Isabeti : 18 - 16
Hava Hakimiyeti: 17 - 18
Teknik: 19 - 14
Hizli karar verebilme : 16 - 12
Ceviklik : 13 - 15
Pas : 16 - 11
Topla denge : 12 - 15
Pozisyon Alma Yetenegi : 16 - 14
Yukarida saydigim degerler benim tahmini degerlerimdir. Ve bana gore Van Hooijdonk'un futboluna kiyasla Kanoute'den daha kotu bir futbolcu oldugunu soylemek Hooijdonk'a buyuk vefasizlik olur...