1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Gökhan:"Buraya At"

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben de bir futbolcuyum ve çoğu penaltımda rakip kaleci;atanın aklını karıştırmak için buraya buraya at der veya rakip oyuncu kaleciye (benim duycağım şekilde) sol,sağ veya orta der ki benim aklım karışsın diye. umarım anlamışsınızdır
    Ben böyle birşey bilmiyorum Profesyonellikte yok?

Abi size burda yemin edebilirim eğer bu hareket fenere yapılsaydı burda "şaka" değil "şike" diye söylerdi herkes çünkü gs li arkadaşlar nerdeyse artık herşeyde öküz altında timsah,sincap,kartal,şahin artık ne varsa arıyorlar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by active_1907

Abi size burda yemin edebilirim eğer bu hareket fenere yapılsaydı burda "şaka" değil "şike" diye söylerdi herkes çünkü gs li arkadaşlar nerdeyse artık herşeyde öküz altında timsah,sincap,kartal,şahin artık ne varsa arıyorlar
    böyle birşey denilebileceğinin sebebi ne peki sence...
    ve bu dediğin şeyi emin ol sadece Galatasaraylı değil diğer tüm takım taraftarları aynı şeyi söyleyebilirdi...

Quote Originally Posted by active_1907

Asıl profesyonlellikte vardır

Rakibi yanıltmak
    -

Mesaj Yetkileri