-
04.Haziran.2007, 07:18
Heyecan dorukta...
2002'deki 3.'lük başarımızdan sonra 6 yıl uluslarası turnuva heyecanından ve zevkinden mahrum kalıp izlemekle yetinmiştik.F.Terim'in de söylediği gibi "biz buradayız" diyerek kendimizi hatırlatma zamanı geldi,çattı...
Böyle önemli ve büyük turnuvalarda ben Türk takımlarına ve özellikle Milli takımımıza aşırı derecede güveniyorum.Çünkü bizdeki inanç,başarı isteği ve hırsı hiç bir ülkede yok.İnandığımız ve istediğimiz zaman neler yapacağımızı "grupta sonuncu olur" gözüyle bakılan 2002'De ki Dünya Kupasında yedi düvele göstermiştik.Son olarak deplasmanlarda ki Yunan ve Norveç maçları bunu tasdikler nitelikte...
Ben bu turnuvada da F.Terim ve kendi deyimiyle "evlatlarına" inanıyorum.Bu inancımın boşa çıkmayacağınıda Portekiz maçıyla göreceğimden eminim.Portekiz bizden üstün "takım" değil.Bakın bizden iyi kadroları yok demiyorum.Bizden iyi "takım" değiller.Yaptığımız hazırlık maçları kesinlikle ölçü değil benim için...
Büyük ihtimalle kadro bu olacak;
(Tuncay sakatlığı nedeniyle oynayamayacak muhtemelen)
-----------------Volkan-----------------
Sabri-------G.Zan----Servet------H.Balta
---------------Aurelio-------------------
---------Hamit--------Emre(C)----------
--Mevlüt------------------------Arda---
---------------Nihat-------------------
Bu kadro kurgusunda en çok iş düşecek yer bence orta üçlümüz.Bu üçlüde oyunun her iki yanınıda oynayabilen isimler.Bu isimler gününde olursa Ronaldo,Quaresma,Deco falan dinlemeyiz...
Kesinlikle ve kesinlikle puan ve ya puanlar alacağız.Yani kısacası yenilmeyeceğiz!
Allah yardımcımız olsun...
Mesaj Yetkileri