Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
umarım uzun soluklu olur mustafa.transferler fena değil yıldızlarını iyi kullanırsan uygun taktiği uydurabilirsen efsane geri dönmüş olur.takımın maradonası sen ol.başarılar
Teşekkürler Hüseyin. Maradona arıyoruz bir tane. İlk aday Piatti gibi.

Quote Originally Posted by baron4820 View Post
umarım uzun soluklu olur başarılar
Teşekkürler.

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
Başarılar Mustafa...
Sağolasın Keremcim.

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Başarılar Mustafa Napoli güzel seçim
Sağol dostum. Napoli ile uzun zamandır bir kariyer yapmak istiyordum.Kısmet bu güneymiş

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
Mustafacım başarılar sen rakip takımlarda çekindiğin topçuları listele biz maçlar öncesi onları imha edelim başarılar kardeşim
Teşekkürler abi. İlk olarak. Juventus-Milan-İnter ve Roma takımlarını devreden çıkarabilirsin abi.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
Başarılar..Ama önce maradonanın veliahtı bi oyuncu bulman gerekiyor
Teşekkürler. Dediğim gibi Piatti'yi alabilirim.

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
Aman Mustafacım takımını yönetirken dikkat eddeceğin en önemli nokta yemekler.pizzaları makarnaları fazla kaçırıp italyan mafya babalarına benzeme sonra;Napoli'ye mafya bulaştı diye küme düşürürler sonra seni
Abi şansa bak makarna'yı da çok severim.Pizza'yı pek sevmemde. Napoli'ye geldiğim ilk gün havaalanından alıp deniz kenarındaki bir restoran'a götürdüler. Ben böyle bir makarna yememiştim. Yanlız beni 3-4 gündür takip eden bir araba var bu durumdan çok rahatsızım.

Bu arada devamı az sonra dedim dün gece. Ama elektriklerin gidebileceğini düşünemedim. O yüzden devamı azzz sonra.