bekliyoruz ss leri..
bekliyoruz ss leri..
Fenerbahçe-Gençlerbirliği
İnanılmaz bir maçtı.Alex bir penaltı kaçırdı.Artık penaltıları Vagner'e attırıcam.Rakibin korneri şutu bile yok.Bu maçta foul bile yapmadık.Heitinga çok güzel oynadı.Vagner 2 asist yaptı.
İstanbul B.Ş.B. Spor-Fenerbahçe
Bu maç için şu kelimeyi uygun görüyorum "Bitiricilik farkı".Bu maç sonrasında böyle bir mesaj aldım ve gerçekten maça çok iyi uyuyor.Gollerimin hepsi ceza sahasının dışından çok güzel goller.
Werder Bremen-Fenerbahçe
Bu maç CL rüyalarımı bitirdi belkide.Çünkü bizim grubda en güçsüz rakibimiz ve sonuç 4-2 artık hedefimiz Porto maçından en az bir puan ve Barça'ya karşı da öyle.Vagner Fenerbahçe forması ile ilk goollerini attı.
Fenerbahçe-Oftaşspor
Son dakikalardan 3 amc 'ye geçtim ve 2 gol buldum.Sıkışınca bu taktiği kullanıcaz.Vagner atmaya devam ediyor.
Fenerbahçe-Ç.Rizespor
Güzel oynadık.Benim istediğim topu daha fazla oynamamız ama benim taktiğim anca bu kadarına izin veriyor.Çünkü ben kaptığım topta direk kontra atağa çıkıyorum ve topu 2-3 pasta kalenin önüne atıyorum.
Fenerbahçe-Porto
Bu maçı hak ettik ancak ir türlü olmadı.Yinede bu skor bizim için yeterli.
Kalan ss'ler birazdan eklicem oyuna girmem lazım onun için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye Fortis Kupası Grubumuz
Grup Trabzon hariç kolay.
Şok Şok Şok Emre 6.500.000 Pound'a Fenerbahçe'de
Emre'ye 3.000.000 peşin vericez.3.500.000 de 40 lig maçı sonrası vericez.Emre'nin haftada
ne kadar alacağı açıklanmadı.Berksu'nun çok istediği Emre ile 12 günlük bir pazarlıktan sonra Fenerbahçe'de.13 milyonu 6.5 milyona indirdik.3 milyonu CL 'de gruplara kaldığımız için gelen parayı verecez.Kalan parayı oyuncu satarak karşılarız ama daha çok zaman var.
Berksu'dan bir gün Ronaldinho'ya Fenerbahçe Forması Giydirecem!
Berksu iddaalı konuştu.Bir gün Ronaldinho'yu Fener'e getireceğine söz verdi.Ama Ronaldiho için daha çok zaman gerektiğini de ekledi.En az bize 5-6 sene lazım dedi .
Last edited by dberksu : 07.Haziran.2008 at 16:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)