bu 3 isim alınacaksa trezeguet den wazgeçilebilir ama böyle bişey olacağına yüzde 1 ihtimal bile wermiyorum
bu 3 isim alınacaksa trezeguet den wazgeçilebilir ama böyle bişey olacağına yüzde 1 ihtimal bile wermiyorum
sağ we sol bek oynayabilen, hücuma müthiş katkısı olan kaliteli bi oyuncu.
Alessandrrooooooooooooooo![]()
Milan bu isi cocuk oyuncagi zannetti galiba,öyle birsey olursa skandal olur.
Milan ligi 5.bitirdi ve Uefada oynamak zorunda,öyle babasinin mali degil Cl.
Aygün boşuna sevinme Milan UEFA'daŞükrü'de oynarlar artık
![]()
İtalya’dan alınan haberlere göre İnter Milan, Maradona'nın kızının sevgilisi olan yıldız futbolcu Sergio Aguero’yu transfer olmaya ikna edebilmek için Arjantinli futbol efsanesini devreye soktu.
Atletico Madridli yıldız Aguero şüphesiz ki Dünya’nın en iyi genç oyuncularından biri. 20 yaşındaki yıldızın sözleşmesinde 55 milyon avroluk serbest kalma ücreti bazı dev takımların ilgisini çekmiş durumda. Bu ücreti karşılamaya hazır kulüplerden biri Chelsea. Ancak İnter de Aguero’yu transfer etmek için müthiş bir formül buldu.
Daha önce Mavi Siyahlıların Atletico’ya 25 milyon avro artı orta sahada görev yapan Dejan Stankoviç’i önerdiği ancak İspanyolların bu teklifi reddettiği biliniyor. İnter Milan durum böyle olunca dünyanın futbol efsanelerinden biri olan Maradona’yı bu transfer için devreye soktu. Maradona’nın kızı Janina, Aguero ile beraber ve İnter de Maradona’dan müstakbel damadını San Siro’ya gelme konusunda ikna etmesini bekliyor.
Maradona’nın geçtiğimiz günlerde başkan Massimo Moratti'yle bir öğlen yemeği yemesi ve aynı gün de Roberto Mancini’nin işine son verilmesi ikilinin Aguero hakkında konuştuğu iddialarını güçlendirdi.
goal.com
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.Güzel transfer.
Agüero İnter'e gitmek gibi bir hata yapmaz bence.
Inter saçma bir yöntem bulmuş İşe yarayacağını pek sanmıyorum![]()
böyle bir şeyide anca inter akıl eder.![]()
Agüero Inter'e gitmek gibi bir hata yapmaz umarım
Vay be İnter'e döndüğünde ne müthiş oynuyordu yopu alıp yanındaki oyuncuları adete ezerek golleri atardı nitekim Cassano'da bir aralar parlamıştı belki bu takas onların eski günlerine dönmelerini sağlar...
So what?
Saike
Inter'i sevmediğim için Agüero'nun gitmesini istemiyorum. Agüero eğer Inter'e transfer olursa Inter çok iyi bir kadro kurma yolunda ilerleyecek ve geçen yılki şampiyon olmasına rağmen kötü futbolunu isteksiz futbolunda kurtulma yolunda en iyi transferlerinden birisini yapmış olacak ve bunun için Maradona'yı tercih etmeleri mantıklı olmuş.
Çok güzel bir Buffon videosu,Roberto Carlos'un son anda yön değiştiren serbest vuruşunu tek elle kurtarışı,2003 Şampiyonlar ligi finalinde yaptığı inanılmaz kurtarış ve pek çok güzellik mevcut.
Eye of the Tiger
http://youtube.com/watch?v=fbCeNS5BZwE
O bir fenomen. O bir halk kahramanı. O bir ...
Aklıma bişey gelmedi.Sözlerle ifade edilemiyor gördüğünüz gibi.
İtalya ve Dünya futbolunun önemli yıldızlarından,her türlü rekoru hakediyor bence. Yunus'un da dediği gibi onun gibisi her takıma lazım ...
Tahtaya ne yazdın Özgür abi?
So what?
Saike
Trez out Huntelaar in!
Inter'in Trezeguet için girişimlerini hızlandırması sonucu Juventus, gözünü Ajax'ın genç yıldızı Huntelaar'a dikti. Fransız futbolcuyla geçmişte bir çok kez ilgilenen Inter'in bu sefer ciddi girişimlerde bulunması Juventus'u harekete geçirdi.
2008 yılında kontratı bitecek olan David Trezeguet'in yaklaşık 15 milyon dolara takımdan ayrılabileceği belirtildi. Juventus'un yeni teknik direktörü Claudio Ranieri'nin de özel istekte bulunduğu Klaas Jan Huntelaar'ın da bu transfere sıcak baktığı ve takımından ayrılmaya hazır olduğu ifade edildi.
Juventus ayrıca Sampdoria'nın golcüsü Quagliarella ve Milan'ın forveti Gilardino ile de temas halinde. Emerson'un Real Madrid'e gitmesinden sonra orta sahada, savunma yönü ağır basan bir orta saha oyuncusu eksikliği çeken Juventus'ta ismi geçen bir diğer oyuncu Gilberto Silva. Avrupa'nın bir çok dev kulübünün transfer listesinde bulunan Arsenal'li oyuncunun Juventus'a gidip gitmeyeceği ise henüz kesinlik kazanmamış durumda.
So what?
Saike
Juventus kaptanı, İtalyan milli takım kalecisinin takımda kalmaya karar vermesine sevindiğini söyledi.
Haftalardır adeta bir Brezilya dizisine dönüşen Buffon problemi çözüldü ve kaleci 2012 yılına kadar Juventus’ta kalacağını açıkladı. Bu haber hem Juve taraftarlarını hem de kaptan Alessandro Del Piero’yu çok mutlu etti. Del Piero, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi
"Buffon'un sözleşmesini uzatmasına çok sevindim. Hepimiz bunun olmasını çok istiyorduk. O hem saha içinde hem de saha dışında harika bir insan."
Del Piero şimdi de yeni teknik direktör Claudio Ranieri ile birlikte süper bir Juventus yaratmak istediklerin söyleyerek, "Ranieri çok deneyimli bir insan. Ancak bu yaz yapılacak çalışmalar çok önem taşıyor. Birçok olumlu adım atmamıza rağmen daha önümüzde uzun bir yol var. Kulüp benim fikirlerimi isterse ben buradayım. Ancak kararları verecek olanlar yine onlar" şeklinde konuştu.
İnterde de planlar bitmiyor umarım Agüero İnter'e gitmez.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Destede kağıt biter moratti'de oyun bitmez.
inter ve maradona'yı aynı cümlede görünce aklımda bir sahne canlandı.
görücü usulü futbolcu gibi birşey olmus copcatanmı maradonabence aguero gıtmemelı ıntere
İnter'in transferi için planlarına hayret etmemek mümkün değil vallahi.
Aguero'nun futbol hayatını İspanyada sürdürmesinin kendisi için çok iyi olacağını düşünüyorum.
Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, San Siro’dan ancak Roma’nın başına geçmek için ayrılabileceğini söyledi.
48 yaşındaki Ancelotti’nin Chelsea’nin başına geçeceği söyleniyordu. Batı Londra ekibi tarafından kapısı çalınan Ancelotti, geçirilen kötü sezona ve hatta şampiyonlar ligi vizesi alınamamasına rağmen Milan’ın başında kalmak istediği için bu teklifi reddetti.
Kırmızı Siyahlılar, Serie A’yı beşinci sırada tamamladılar. Şampiyonlar Ligi’ndeyse durum pek farklı değildi. İtalyan temsilcisi, Arsenal’e elenerek bu kupaya çeyrek final göremeden veda etti. Milan’ın bu başarısızlığında en büyük pay sahibi olan Ancelotti, buna rağmen birgün San Siro’dan ayrılırsa bunun Milan’ın Serie A’daki rakibi Roma’yı çalıştırmak için olacağını kaydetti.
Bir dönem Parma’nın da teknik direktörlüğünü yapan Ancelotti, futbolculuk yıllarında 8 yıllık Roma kariyerinde başkent temsilcisine kaptanlık da yapmıştı. Corriere dello Sport’a konuşan İtalyan teknik adam “Chelsea’ye niye gitmedim? Her zaman söylediğim gibi Milan’dan ancak Roma’yı çalıştırmak için ayrılırım” dedi.
Ancelotti'yle yeni yapılanma
Mathieru Flamini’yi Arsenal’den bedelsiz olarak transfer eden, Barcelona’dan da EURO 2008 sonrası Gianluca Zambrotta’yı alacak olan Milan, gelecek sezon her kulvarda başarılı olmak için kadroda yeni bir yapılanmaya gidiyor.
zaten juveyi juve yapan oyunculardandır.iiki kalmış