1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: İşte Bayern Şahlanıyor

Hybrid View

Bilmiyorum ben yazdıklarımda çok bilmişlik mi yapıyorum ama dediğim gibi bu takımın ruhunu biliyorum ben Lige ben de çok kötü başlamıştım.. İlk 5 maçta 5 puan almıştım.. Ama sonunda şampiyon olmuştum.. Diğer sezonlarda çok daha rahat ulaşmıştım 7 kez üst üste..

Tekrar açacağını söylemişsin dostum kariyerini.. Bence ilk senen de fazla transfer yapma.. Satacaksan da illaki Van buyten ve Sagnol'den birini sat.. Van buyten çok yavaş, hava toplarında iyi ama ben göbekte Lucio ile Demichelis'i oynatmıştım.. Solda Jansen, sağda Lahm.. Sol açıkta ilk sezon kesinlikle Ze Roberto.. Sağ açıkta Ribery.. Orta sahada Van bommel ve Hamit.. Gerekirse Hamitle Ribery'i yer değiştir.. Schweinsteiger'ı sol açık ve sol içte oynatabilirsin.. Forvette tabi ki Klose ve Podolski...

Her şeyden önemlisi biraz sabır dostum.. Sabredersen keyif alacağın bir takım yaratmak senin elinde..

Toni'yi unutmuşum dünkü maçta da yok gibiydi sanırım ondan oldu İlk sene oynatırsan 20'ye yakın gol atar Toni.. Ama 2. sezonla birlikte Podolski'yi mutlaka oynat..

Last edited by celikhalit8 : 11.Haziran.2008 at 04:39

Mesaj Yetkileri