Originally Posted by 
eGowiCh

Adriano tam bir kumar olur, xxestergonxx'in de dediği gibi. Adriano 26 yaşında ve bu yaşta bir oyuncunun, hele ki Adriano kalitesinde bir oyuncunun Türkiye'ye getirilmesi büyük başarı olur. Adriano muhteşem yetenekli bir futbolcu, fakat sorunlu. İçki içiyor, antrenmanlara gelmiyor, gece hayatı var, vs. vs. Kısacası disiplinsiz bir futbolcu. Fenerbahçe bonservisine çok fazla bir bedel ödemeyecekse, uçuk bir bedel vermeyecekse, transfer edilebilir. Onun burada göstereceği performans iyi olursa, eski günlerine dönerse -ben döneceğini düşünüyorum, Alex ile özellikle coşacaktır- muhteşem bir transfer olur Fenerbahçe için. Forma satışlarından Fenerbahçe çok iyi gelir elde eder, kulüp başarılar kazanır Adriano'nun performansı ile ve de 1-2 yıl sonra da rekor bir bedelle satılır. Adriano'yu örneğin 10 milyon Euro'ya alıp 25-30 milyon Euro'ya satabiliriz, bu da inanılmaz bir başarı olur.

Geçen maç çıkışı araba ile evine giden basın mensubuna saldırdı.
Ayrıca alkolik olduğu için gönderildi.Hastaneye yatırsan olmaz, adamın işi bu, bundan kazanıyor, bir kere bıraktı mı bir daha dönemez aynı seviyede.
Ayrıca çok sorumsuz, çok saygısız, küçük dağları ben yarattım havasında, hiç ama hiç gerek yok, bol bol olay çıkartır, Nouma'dan beter olur..

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı