Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
simao yu ilk defa izliyorsun galiba.

normalde attığı frikik gollerinden haberin yok mu hiç.normalde zaten portekizin frikiklerini simao kullanırdı şu son maçlara kadar.deconun milli takımda frikikten golü ya 1 tane vardır ya da yoktur.
Sorma 11 yaşındayım hiç izlemedim.. Bak güzel kardeşim bana her yerde muhalif olmaya çalışma.. Benim senin yaşını gün hesabı kadar maç izlemişliğim var, Simao'nun Barcelona'ya gidip rezil olmuş günlerini bilirim ben.. Simao'nun topa iyi kavis vermesinin sert isabetli orta yapmasından başka bir özelliği yok.. Simao frikik kullanır ama bir Deco kadar asla kullanamaz.. Deco'nun en iyi serbest vuruş kullanacağı bölgelerden biriydi ora.. Çok iyi vuran Simao o topu barajdan geçiremedi.. Deco'nun aynı bölgelerden attığı bir sürü serbest vuruş golü vardır.. Yorum yaptığım hiçbir oyuncuyu ilk kez izlemiş değilimdir.. Bilgi sahibi olmadığım oyuncu hakkında yorum yapmam.. Simao'yu da defalarca izledim, hiçbir zaman bir Quaresma gibi bir Ronaldo gibi yaratıcı, etkili bir güç olamaz.. Dahada kasıyorsan gel msnden görüşelim.. Burdan cevap yazma bana cevap yetiştircen diye kirletiyorsun buraları.. Kimse bizim birebir tartışmamızı izlemek zorunda değil..