1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Gerçek futbol arenasında istenmeyen yok, FM de isteyen yok!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bence oyunun bir hatası bu. Araştırma ekibi olarak bizim yapabilecek bir şeyimizin oolduğunu sanmıyorum. Ancak kulüp repleri birbirine çok yaklaştırılabilir ama bu da gerçeği yansıtmaz. Bu yüzden böyle bir seçenek düşünülemez bile. Ama şefler de bir değerlendirsin benim bilmediğim bir şeyi veya düşünemediğim bir şeyi onlar bilebilir veya düşünebilirler. Bunun haricinde oyun matematik üzerine kurulu olduğuı için hayatta bazen mateametik tutmuyor. Mesela oyuncu bir takım giderken onun repini düşünmediği oluyor. Çünkü rep diye bişi yok en azından sayısal olara yok gerçek yaaşamda. Oyunda repler daha statik gerçektekine göre normal olarak. Ama kafa yorulmalı ne yapılabilir..
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Bence oyunun bir hatası bu. Araştırma ekibi olarak bizim yapabilecek bir şeyimizin oolduğunu sanmıyorum. Ancak kulüp repleri birbirine çok yaklaştırılabilir ama bu da gerçeği yansıtmaz. Bu yüzden böyle bir seçenek düşünülemez bile. Ama şefler de bir değerlendirsin benim bilmediğim bir şeyi veya düşünemediğim bir şeyi onlar bilebilir veya düşünebilirler. Bunun haricinde oyun matematik üzerine kurulu olduğuı için hayatta bazen mateametik tutmuyor. Mesela oyuncu bir takım giderken onun repini düşünmediği oluyor. Çünkü rep diye bişi yok en azından sayısal olara yok gerçek yaaşamda. Oyunda repler daha statik gerçektekine göre normal olarak. Ama kafa yorulmalı ne yapılabilir..

el -hadji kardeş sende biliiyorsun gerçek hayatta ki raputation demek PARA demek...iyi para verirsen takımına gelmeyecek oyuncu sayısı çok az.. (tabi hepsi gelir demiyorum)

yani aslında FM de şöyle bir yola gidilebilir...eğer bir oyuncuyu isteyen takım ile oyuncunun bulunduğu seviye arasında dağlar kadar fark yoksa (mesela benim tepecikle fabregasa falan teklif etmiyosan) oyuncu gelmiyorum diye bir cevap vereceğine ..çok para istesin..

mesela Fabregas fenere gelmiyorum diyeceğine yıllık 12 milyon eoru istesin....

bu bile gerçeğe daha yakın olur çünkü aslında gerçek fubolda para az buz değil çok belirleyici...

ayrıca bizim takımların Rap punaımı çok düşüktü nedir anlamıyorum mesela

uğur yıldırımı bilirsiniz..

önceki sürümlerde bu çocuk oyunun ilk açılışında fenere gelmeye bile naz yapıyordu...

bir baktık Gaziantep almış...
    ...

hatırla

Mesaj Yetkileri