1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Karakartalla van tu tıri foro:D

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    fm2007 de beşiktaş kariyeri yapmıştım bir keresinde bende buna benzer bi başlık kullanmıştım kariyerinde başarılar
    tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Kariyerinde Başarılar Dilerim Beşiktaşımızı en iyi yerlere getirirsin umarım.
    yorumun icin sagol
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TuTh View Post
    başarılar dilerim inşallah uzun soluklu olur
    insallah.hadi bakalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Iste transferler:
    1-Jaime Correa

Yetenekli sol kanat oyuncusunu İbrahim Üzülmezin yasını goz onunde bulundurarak transfer ettik.Aynı zamanda on libero da oynayabiliyor.750k ya transfer oldu.

2-Marvin Angulo

Defanstaki eksikliklerden dolayı yaptığımız transferler devam ediyor.Oyuncu 350k gibi bir fiyatla takımımıza katılmıştır.

3-Bogdan Stancu

Yetenekli forveti eksigimiz oldugunu dusundugum icin 650k ya transfer ettim.İnsallah resimdeki hareketlerini artık BJK formasıyla yapacak.

4-Veli Kavlak

Yetenekli sol kanat oyuncusunu 275k ya transfer ettik.Gelecegi cok parlak.İlk sezon Tello ile buyuk bir forma yarisina girecek.

5-Gökhan İnler

En büyük transfer bombasını patlattık ve Udineseli Türk asıllı oyuncu Gökhan İnleri uzun suren gorusmeler sonucunda Besiktasa kazandırdım.

İste genel goruntu:

Last edited by kalarda : 15.Haziran.2008 at 17:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri