1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fm 2008 Oyununda Çıkan Hataların Çözümleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kocaeli

Kayıt tam yüklencekken bu hata çıkıyor.

Oyundaki kaydım bozuldu. Eski kayıtları da açmıyor. Yeni oyun dahi açamıyorum. Sorunun nedeni en son yüklediğim oyundan sonra hemen pc kapamam olduğunu söylediler. Önceleri sadece kayıtlarımı açamayacağımı sanıyordum ama artık yeni oyunda açamıyorum. Yeni oyun açarken ligleri seçtikten sonra başlaya tıkladığımda yukardaki hatyı verip oyundan atıyor. Oyunu nasıl kurtarabilirim?

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by cellos View Post
    Kayıt tam yüklencekken bu hata çıkıyor.

Oyundaki kaydım bozuldu. Eski kayıtları da açmıyor. Yeni oyun dahi açamıyorum. Sorunun nedeni en son yüklediğim oyundan sonra hemen pc kapamam olduğunu söylediler. Önceleri sadece kayıtlarımı açamayacağımı sanıyordum ama artık yeni oyunda açamıyorum. Yeni oyun açarken ligleri seçtikten sonra başlaya tıkladığımda yukardaki hatyı verip oyundan atıyor. Oyunu nasıl kurtarabilirim?

Skinden KaynakLanan bir probLem skin değiştirmeyi dene ve ya oyuna yükLediğin Forma, Logo vs. den kaynakLanan bir sorun

Nesil
    2006
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Skinden KaynakLanan bir probLem skin değiştirmeyi dene ve ya oyuna yükLediğin Forma, Logo vs. den kaynakLanan bir sorun
    oyuna hiç skin yüklemedim. Bir tane logo paketi yüklemiştim. Ama daha önceleri çalışıyordu. Başka bir yerde aynı isimde birden fazla kullanıcı açtığım söylenmişti. Yeni menejer eklediğim yerden önce "Recent User"a ve sonra clear menu tıklamam söylenmişti. Sanırım bu söylenen liglerin yükelnemsinden sonra karşıma çıkıyor. Ama benim oyunum ligler yüklenirken bu hatayı veriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Mesaj Yetkileri