-
25.Haziran.2007, 16:03
Aziz Yıldırım hep bir B planı C planı olduğunu söyler ama ben bunların sadece kağıt üzerinde olduğunu düşünüyorum. Bizzat bir görüşme yaptığını sanmıyorum. Yani x oyuncumuz gittiğinde onun yedeği olan y oyuncuyu çağırıp hemen imza attamayız.
Aziz Yıldırım Hocamız ve golcümüz 25-26 Haziranda başlayacak olan kampımızda hazır olacak demişti. Bugün 25 haziran kamp ne zaman başlıyor acaba onu bilen varmı ? Şu anki duruma bakılırsa bize bir hoca ve bir golcü kesmez. Aurelio'nun yerine yabancı bir ön libero, Edu'nun yerinede bir defans oyuncusu gerekiyor. Ayrıca yedek klübesinede kaliteli oyuncular almamız lazım. Yeri geldi çok sıkıntıya düştük.
Edu sanırım Zico'nun gitmesinden çok rahatsız oldu. Yaptığı açıklamalar bunu gösteriyor. 2 hafta içinde Fransa'ya transfer haberini duyarsanız şaşırmayın derim.
Aurelio konusunda ise tamamen menejer kurbanı olduk. Aurelio Tutumlu'nun gazına geldi yıllık 3 m € istiyor. Acaba avrupa klüpleri bu parayı vermeyince ne yapacak.
Egemen birde Can Arat'la yollar ayrılmalı demişsin. Ben hala umutluyum Can'dan keşke düzenli oynama şansını yakalayabilse. Fiziği çok yerinde çok büyük futbolcu olabilir. Ama benim kendi fikrime göre o kadar çok şans verilmedi Can'a bence bu sene kiralık verilip performansı takip edilmeli.
Necati konusunda ise kendi fikrimi söylüyorum. Necati bana göre 2-3 sene öncesinde Türkiye'nin en iyi golcüsüydü. Gerek fiziği gerek gücü hızı koşması gol atması. 4-4'lük bir golcüydü. Sakatlıktan sonra kendisine sabır gösterilmediğini düşünüyorum. Ankaraspor'da çokda iyi performans gösteremesede Belediyespor'da sanki eski günlerine döneceğini hissettirdi. Çok iyi bir 6 ay geçirdi. Hatta Skibbe'nin yerinde olsam bir yere bırakmazdım Necati'yi. Bize transfer konusuna gelirsek. Zaten ileri uçta 3 adamımız var. + Yeni gelecek golcü, Avrupa'dan gelecek golcü ile bu sayı 6'ya çıkacak forvetteki sayımız. Burak ve Kazım'da forvette oynayabiliyorlar. Kalabalıktan başka birşey olmaz Necati transferi. Olan Necati'ye olur.
Mesaj Yetkileri