Hazırlık maçlarında geçen sene olduğu gibi yine bir varlık gösteremedik.Ama olsun biz bir takımız ve 2 tane maç yaptık bu 2 takımda ortada zaten.
Hazırlık maçlarının ardından Süper Kupa'da Fenerbahçe'yi 2-1 le geçerek yine kupayı evime götürdüm.Ardından ilk lig maçımda yine Fenerbahçe'yi 1-0 yendim.Ankaragücü ile 0-0 Kayserispor'u 2-1 yenmeyi başardım.Anorthosis'i deplasmanda 2-0 la geçerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı bir bakıma garantilemiş oldum.
2. 5 maçlık periyotta Kasımpaşa'yı 2-0 la geçerek ligdeki 13 ma.lık yenilmezlik ünvanımı korumayı başardım.Ardından gelen Anothosis maçını 1-0 kazanarak Şmapiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başardım.Şampiyonlar Ligi A Grubu: BEŞİKTAŞ,Tottenham,Spartak Moscow,İnter.Galatasaray'ı 1-0 yenerek derbi maçlarımdaki galibiyet serimi devam ettirdim.Tottenham'la deplasmanda berabere kalmam ise beni sevindirmişti.
3. 5 maçlık periyotta Bursaspor'u 3-0 la geçerken Ç.Rize ve G.Birliği'ne de 3 er gol atmam gol yollarımda sorun olmadığının bi işaretiydi.Spartak Moskov'u 2-1 geçince biz bu gruptan çıkarız dedim.İstanbulspor la berabere kalmamızda arada kaynayan bişeydi.
4.5 Maçlık periyotta ligdeki namağlup durumum devam ediyordu.İnterle kendi evimde 2-2 berabere kalmam kötü sonuş değildi ama deplasmanda 4-0 la ezilmem utanç vericiydi.
5. 5 maçlık periyot beraberliklerin periyotuydu.Ligde 4 maçımda 3 beraberlik 1 galibiyet alırken Tottenham'la deplasmanda da yenişemedik.Bunun yanında ligde de yenilmezlik ünvanım devam ediyordu.
6. 5 maçlık seride ise Spartak Moscow'la berabere kaldım.Ama Şampiyonlar Ligi'nde maalesef üst tura çıkamadık yine UEFA'da yolumuza devam edelim.Fenerbahçe'yle berabere kalırken Türkiye Kupası Grup Maçları'nda 3 maçta 3 galibiyet almayı başardım.