Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Sizce Hangi Takım!!!

Exclamation Sizce Hangi Takım!!!

Beyler sizce oyuna hangi takımla başlamak iyi. yalnız ben ... büyük takımlardan bahsetmiyorum ... ligin alt veya orta sıralarından takımlardan bahsediyorum ...
    yani başladığım takım beni çok uğraştırmayacak oyuncu sıkıntısı çok çekmiyeceğim tabii birde finans çok problemli olmayacak ....
    Ben bir tane buldum palermo takımını çok seviyorum ama sıkıldım heppalermoyla oynadım hemen hemen bütün başarıları kazandım ....
    sizce başka hangi takımla başlamak lazım...

fiorentina veya sevilla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fiorentina'yla başlayabilirsin.Benim favorimdir.

bu takımlarla başlarsam transfer bütçesi veya nerelere kaç tane oyuncu alırım kısa bir açıklama yaparsanız sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

fioerentina,sevilla, hamburg veya atletico madrid

fiorentina ile başladığında orta saha ve forvet ihtiyacın yok sadece defans solu ve göbğine hatta sağına takviye lazım bunlara sağlam adamlar koyarsan sırtın yere gelmez taktiğin 4-1-2-1-2 olsun sevilla ile ilgili yorum yapamıcam çünkü hiç oynama fırsatım olmadı
    transfer bütçen 2.5 milyon pound

transfer bütçeleri güvende mi yoksa okey mi ...

güvende olması lazım

çok teşekkür ederim ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

palermo......................

ewet bende palermoyu seçiyordum ama sıkıldım değiştireyim dedim ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sıkıldınmı? NEDEN. palermo bence zevkli bir takım, şu an ben chelsea dayım. adamlar bana teklif getirdiler. ve de kabul etmeyi düşünüyorum. çünkü çok fazla kuvetli olmayan bi takım 4.olup şampiyonlar ligine gitti(benim oyunumda ) ... bu kadro yağurulursa belki şampiyonlar ligi şampiyonu bile yapılabilir.

hep palermoyla oynadım ondan değişiklik olsun istedim dediğin gibi çok zevkli palermo ah bir de transfer bütçesi sağlam olsa .... çok genç ucuz yeteneklerle neler yapardım ama ?!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tamam o zaman. ben daha önce palermoyla oynadığını bilmiyordum. o zaman fiorentina yı tavsiye ederim. eğer farklı bir lig olsun diyosanda sevilla veya tottenham.

fiorentinayı herkez çok övdü bugün başlıyorum ...

acaba kimse güney amerika takımları almıyor mu merak ediyorum ...
    mesela river boca santos cruizero veya buna benzer takımlar iyi oyuncular hep buralardan çıkıyorda .....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla hiç güney amerikada oynamadım. ne söylesem yalan olur. ama fiorentinayla mutlaka oynamanı tavsiye ederim.

zaten denieceğim çok saolg.amerika takımınıda denemek istiyorum ama nasıl lur bilmiyorum river ile başlayıp genç yetenek çıkartıp sonra bu yeteneği yüksek bir fiyata satmak zevkli olur gibime geliyor bu oyunda en çok zevk aldığım şey orta sıralardaki bir takımı alıp üst sıralara taşımak bir de genç bir oyuncuyu ucuza alıp pahalıya satmak ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

villerreali al bence para sorunun olmaz başkan çok iyi 3 ayda bir ek transfer bütcesi yaratıyo. defansa 1 -2 takviye yaptınmı seni durduran olmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

villarreal in transfer bütçesi 8 milyon € falan diye biliyorum ama

bence villareali alma bu adamlar şimdi CL yarı finali oynuyor yani sen elde ettiğin başarıdan haz almazsın

fiorentine bence dostum

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

bence atletico madrid en iyisi...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by paco
    zaten denieceğim çok saolg.amerika takımınıda denemek istiyorum ama nasıl lur bilmiyorum river ile başlayıp genç yetenek çıkartıp sonra bu yeteneği yüksek bir fiyata satmak zevkli olur gibime geliyor bu oyunda en çok zevk aldığım şey orta sıralardaki bir takımı alıp üst sıralara taşımak bir de genç bir oyuncuyu ucuza alıp pahalıya satmak ...
    bence sao paolo ile başla cok keyif alıyo insan

Quote Originally Posted by LaKe
    sıkıldınmı? NEDEN. palermo bence zevkli bir takım, şu an ben chelsea dayım. adamlar bana teklif getirdiler. ve de kabul etmeyi düşünüyorum. çünkü çok fazla kuvetli olmayan bi takım 4.olup şampiyonlar ligine gitti(benim oyunumda ) ... bu kadro yağurulursa belki şampiyonlar ligi şampiyonu bile yapılabilir.
    kardeş sana nasıl teklif ettiler sen kaç lig seçiosun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jacke
    kardeş sana nasıl teklif ettiler sen kaç lig seçiosun ?

ben genelde 3 lig açıyorum(ram:512) ve rahat rahat oynuyorum. teklif de şöyle geldi. palermo teknik direktörü, ben bu kadar şey yaptım hala bana gerekli bütçe sağlanmıyo gibisinden bişeyler söyleyerek yönetime ultimatom göndermiş. vede bunu kovmuşlar. sonra ben daha önceden palermoyla ilgileniyodum ama beni t.direktörlüğe getirmediler. bana medyadan bi soru geldi; palermo menajerliği için favori olarak gösteriliyorsunuz yorumunuz nedir gibi bişeydi. bende kararsızım dedim, ertesi günü bana sözleşme önerdiler amaa REDDETTİM. çünkü palermo menajerine yapılan banada yapılabilir diye düşündüm

Nesil
    2006
    Yer
    TAM35 izmir /KARABURUN

roma roma roma derim ben

güney amerikada transfer bütçesi sağlam takım var mı?? bilen var mI???

yaaa qaar ligi olsa ne oynanır aslında zengin takımlar falan(Nerden geldiyse aklıma)qatar ligini ekleyen bi patch bilionuz mu

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

zonguldakspor.....1.lig de 3.lüğümüz bile var...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by paco
    güney amerikada transfer bütçesi sağlam takım var mı?? bilen var mI???
    sao paolo bi futbolcu sattın mı rahat 10 kagıttan gidiyo 4 milyon $ dan baslıyo zaten

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri