Murat Özyer Beşiktaş'ta!
Beşiktaş Cola Turka, G.Saray'ın antrenörü Murat Özyer ile anlaştı.
Siyah-beyazlı ekipte uzun süredir süren coach arayışı, geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown'u çalıştıran Murat Özyer'in takımın başına getirilmesiyle son buldu.(Kaynak:ensonhaber)
Harika işler yapmaya devam ediyoruz(!)Bizim bu yaptığımıza attan inip eşşeğe binmek denirBu sene basketbol takımımızdan hiçbirşey beklemiyorum.Uleb Cup'ta geçen sene gruptan tüm maçları kazanarak çıkmıştık.Bu sene sonuncu bile olabiliriz.Tbl de ise ilk 8'e girip play-off a katılalım yeter.Abartma diyenler olabilir ama gerçekten çok umutsuzum.Eurolig seviyesindeki takımımızı çok güzel dağıttık.Aynen devam yönetim aynen devam...
Murat Hoca'yı istemiyorum çünkü bize Beşiktaş'lı coach lazım, daha tecrübelisi lazım.Kısaca daha iyisi lazımdı...!Neyse yine de hayırlı olsun Beşiktaş'ımaİnşAllah yabancı seçimlerimiz iyi olurda da az da olsun umutlanırım...

Bu sene basketbol takımımızdan hiçbirşey beklemiyorum.Uleb Cup'ta geçen sene gruptan tüm maçları kazanarak çıkmıştık.Bu sene sonuncu bile olabiliriz.Tbl de ise ilk 8'e girip play-off a katılalım yeter.Abartma diyenler olabilir ama gerçekten çok umutsuzum.Eurolig seviyesindeki takımımızı çok güzel dağıttık.Aynen devam yönetim aynen devam...