1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Tepecik Belediyesporun Yükselişi

Hybrid View

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Basarilar dielrim transfer icin birsey diyemeyecegim
    teşekkür ederim transferlerim çok aşırı deil defans transferlerimin en iyisi markaj 13 pozisyon 12 top kapma 14 denge güç 3-4
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    lig maçları birazdan eklenicek
    Last edited by emircanatici : 28.Haziran.2008 at 15:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

2.Lig GRUP A 1.Maç

İlk maçımızda Alibeyköy'le deplasmanda 0-0 berabere kaldık.Deplasmanda iyi bir sonuç olarak gözüküyordu. Görüntüde başa baş bir mücadele oldu.

2.Lig GRUP A 2.Maç

Kaleyi tutan şut sayısı eşit fakat biz 4 tane yedik onlar 2.Tecrübesizlik diye düşünüyorum.Takımımın oyunundan memnundum.Kendi evimde yenilmem kötü oldu

2.Lig GRUP A 3.Maç

Deplasmanda öne geçmeyi başardık.1 dk sorasında gol yedik.Tatsız bir maçtı.Taraftar endişeli.

2.Lig GRUP A 4.Maç

Son dakikalardaki baskıları ve 90. dakikadaki gole engel olamadak 10 kişilerdi.Her ne kadar 10 kişi mücedele eden bi takıma karşı oynadıysakta ilerisi için umut verdiler.

2.Lig GRUP A 5.Maç

Ve özlenen galibiyet deplasmanda geldi.Bayram Özgür'ün müthiş oyunu ve takım olarak iyi oluşumuz sonucu ilk maçımızı üstelik deplasmanda kazandık.

2.Lig GRUP A 6.Maç

Dardanelsporla zorlu bir karşılaşma olacağını düşünüyorduk.Düşündüğümüzün aksine 4-1 gibi rahat bir skorla rakibimizi geçerek rahat bir nefes aldık.

2.LİG GRUP A 7.Maç

Otoriteler Maltepe'yi favori gösteriyordu.Fakat bizim inancımız ve serimiz vardı.Eğer hakem düzgün bir maç yönetseydi bu maçı rahat alırdık.Fakat 9 kişi kalmamızla beraber 90. dakikada yediğimiz golle yıkıldık.

2.Lig GRUP A 8.Maç

Zaten 2 as oyuncumuzdan eksik çıktık birde 20. dakikada gelen kırmızı kart artık sabrımızı taşırdı.Yine hakem hatası yine 1-0 lık yenilgi.

2.Lig GRUP A 9.Maç

Küçükköyspor'u kendi evimde yenerek kırmıza kart görmediğim bir maçta galip geleceğimi gösterdim.Aslında oyun ortadaydı fakat yakaladığımız fırsatları iyi değerlendirdik.

2.Lig GRUP A 10.Maç

Bayram Özgür'ün iyi performansıyla gelen galibiyet artık kadronun oturduğunun bir göstergesiydi.

2.Lig GRUP A 11.Maç

Eze eze yenmek bu olsa gerek sadece 1 şutları vardı.Benim ise bu maçta rekoru kaçırmam moralimi bozmuştu

2.Lig GRUP A 12.Maç

Kendi evimde zorlanmadan kazandığım bir maçtı.Artık Lig A ümitlerim artıyordu.

2.Lig GRUP A 13.Maç

Öne geçmeme rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık maç boyunca pasif bi görüntü sergiledik.90. dkdaki golle hayat bulduk

2.Lig GRUP A 14.Maç

Bayram Özgür'ün güzel performansı ve takımımın tamamen oturmasıyla birlikte rahat maçlar çıkarıyorum bu maçta onlardan birtanesi

2.Lig GRUP A 15.Maç

Ortada bir oyundu ama yakaladığımız fırsatları değerlendirdik ve sonuca ulaştık.

2.Lig GRUP A 16.Maç,

Güzel bir maçtı kazanmaksa en güzel olandı.Bu maçla beraber yükselme grubuna çıkmamız garantilenmiş oldu.

2.Lig GRUP A 17.Maç

Tatsız geçen maç oyun gibi tatsız bir beraberlikle sonuçlandı.

2.Lig GRUP A 18.Maç

Grubun son maçında küçükköyle karşılaştık.İlk oynadığımız maçta ben fırsatları değerlendirip 3-1 kazanmıştım ikincisinde tam tersi oldu.

TEPECİK BELEDİYESPOR YÜKSELME GRUBUNDA

Yeni teknik direktörü Hakkı Atıcı'yla ilk defa mücadele ettiği 2.ligde yükselme grubuna kalmayı başaran Tepecik'te yüzler gülüyor.Artık taraftar olsun, yönetim olsun, futbolcular olsun herkes Lig A'ya neden çıkamayalım diyor.Grub maçlarının ardından Hakkı Atıcı verdiği demeçte şunları söyledi.

"Bu sene çıkacağız takımıma güveniyorum.Artık oturmus bir kadromuz var.Bu takıma güveniyorum.Yükselme grubundanda alnımızın akıyla çıkacağız."

Mesaj Yetkileri